Atalanta-Juventus İtalya Kupası Finali TRT Spor’da

18.05.2021 - 13:19

Atalanta-Juventus İtalya Kupası Finali TRT Spor’da


İtalya Kupası’nda final heyecanı TRT Spor ekranlarında yaşanacak. 19 Mayıs Çarşamba günü Atalanta-Juventus mücadelesini, 22.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İki sezondur İtalya Kupası heyecanını kesintisiz bir şekilde yayınlayan TRT Spor, final karşılaşmasını da ekranlara getireceğini açıkladı. Çarşamba günü 22.00’de başlayacak Atalanta-Juventus finalini, şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Atalanta Formunun Zirvesinde


Sezona tutuk bir başlangıç yapan ve saha dışındaki tartışmalarla gündeme gelen Atalanta, özellikle Papu Gomez-Gasperini kavgası sonrasında çıkışa geçti. Bu süreçte Gomez’in takımdan ayrılmasıyla takımın üzerinde dolanan kara bulutlar da ortadan kayboldu. Her geçen gün biraz daha iyi bir futbol oynayan Atalanta, ligde Mart ayından bu yana sadece 1 yenilgi aldı. Son 10 maçın 8’ini kazanmayı başaran Atalanta, formunu arttırarak finale yükselme başarısı gösterdi.

Serie A’da son dönemde gol rekorları kıran ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin ilgisini çeken Atalanta, yaklaşık 2 yıldır oynadığı iyi futbolu kupa ile taçlandırmak istiyor.

Juventus’ta Çöküş Dönemi


Avrupa’nın belki de en iyi yönetilen futbol kulübü olan Juventus, son iki yılda kendisinden beklenmeyecek derecede kötü hamleler yaptı. Her geçen yıl biraz daha büyük sorunlarla uğraşan Juventus, bu yıl ise kelimenin tam anlamıyla dibe vurdu.

Allegri’nin takımdan ayrılmasıyla başlayan tuhaflıklar silsilesi bu sezon Andrea Pirlo yönetiminde geri dönülmez bir noktaya geldi. Yıllardır şampiyon olan Juventus, bu sezon ilk 4’e girememe tehlikesiyle karşı karşıya. Öte yandan ilk 4’e girilse bile kupanın kazanılmadığı senaryoda Pirlo ile yolların ayrılabileceği iddia ediliyor.

Beraberlikler Dikkat Çekiyor


Bu sezon oynanan iki maçta da rakibine kaybetmeyen Atalanta ile bu sezonu kupayla tamamlamak isteyen Juventus arasında oynanan son maçlarda denge söz konusu. Oynanan son 5 maçın 3’ü berabere biterken, taraflar 1’er galibiyet aldı.

Sezonun ikinci yarısını kusursuz geçiren Atalanta ile kupayı kazanarak sezonu biraz olsun kurtarmak isteyen Juventus arasındaki dev finali, Çarşamba günü 22.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.