Antalyaspor-Beşiktaş ZTK Finali 10 Farklı Ülkeden Naklen Yayınlanacak

17.05.2021 - 16:13

Antalyaspor-Beşiktaş ZTK Finali 10 Farklı Ülkeden Naklen Yayınlanacak

Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finali 10 farklı ülkeden naklen yayınlanacak. Avrupa’daki 10 ülkede yayınlanacak dev finalin Türkiye’deki yayıncısı ise A Spor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda final mücadelesi Salı günü 20.45’te başlayacak. Antalyaspor ile Beşiktaş’ın kozlarını paylaşacağı final, Avrupa’da toplam 10 ülkede naklen yayınlanacak. Antalyaspor-Beşiktaş finalinin Türkiye’deki yayıncısı ise A Spor oldu.

Yabancı Yayıncıların 10’u da Avrupa’dan


Son dönemde Türkiye’deki maçlara başta Asya olmak üzere Avrupa ve Güney Amerika’dan ilgi mevcut. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ise daha çok Avrupa’daki yayıncılar dikkat çekiyor. Final karşılaşmasında da durum değişmedi ve 10 farklı Avrupa ülkesinde mücadelenin yayınlanacağı açıklandı. Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesinin yabancı yayıncıları şu şekilde:

SportDigital: Avusturya, Almanya, İsviçre

Max Sport: Bulgaristan

SportKlub: Kuzey Makedonya, Slovenya, Karadağ, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek

Karşılaşma Seyircisiz


Daha önce TFF tarafından seyircili olacağı açıklanan Antalyaspor-Beşiktaş ZTK final mücadelesinin seyircisiz oynanacağı belirtildi. İzmir’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadele, yine özel davetliler dışında seyirciye kapalı olacak.

Kupa Sahibini A Spor Ekranlarında Buluyor


Sezonun özellikle ikinci çeyreğinden itibaren defansif bir oyun ortaya koyan Antalyaspor, ligin son bölümünde kötü sonuçlar aldı. Ligde iddiasız kaldıktan sonra tüm konsantrasyonunu Ziraat Türkiye Kupası’na kaydıran Antalyaspor, Beşiktaş karşısında galip gelerek kupaya uzanmak ve önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde boy göstermek istiyor.

Beşiktaş ise geçtiğimiz hafta sonu İzmir’de Göztepe’yi mağlup ederek Türkiye Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. Sezonu çifte kupa ile tamamlamak isteyen Beşiktaş kadar Sivasspor ve Fenerbahçe de Beşiktaş’ın galip gelmesini bekliyor. Beşiktaş’ın kazanması durumunda Fenerbahçe, önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi yerine UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek. Sivasspor ise Beşiktaş’ın kupaya uzandığı senaryoda önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesi, A Spor ekranlarından yayınlanacak. Salı günü 20.45’ten itibaren bu heyecanı A Spor ekranlarında yaşayabilirsiniz.