Antalyaspor-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finali A Spor’da

15.05.2021 - 20:12

Antalyaspor-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finali A Spor’da


Yaklaşık 8 aydır devam eden Ziraat Türkiye Kupası’nda sona gelindi. 18 Mayıs Salı günü 20.45’te başlayacak olan Antalyaspor-Beşiktaş ZTK final müsabakasıyla kupa sahibini bulacak. Bu dev mücadele, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin adı Antalyaspor-Beşiktaş oldu. Güçlü rakipleri elemeyi başararak dikkat çeken bu iki ekibin kupa için kapışması ise A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İzmir’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşması, Salı günü 20.45’te başlayacak. Bu dev mücadeleyi, A Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Antalyaspor Ligin Ortasından İtibaren Kupaya Odaklandı


Ligin ortasında Hatayspor karşısında ağır bir yenilgi alan ve bu yenilgi sonrasında tüm oyun planını değiştiren Antalyaspor, bu süreçte kupada da finale yükseldi. Zor gol yiyen bir takım görüntüsünde olan Antalyaspor, ligde ise son dönemi düşük tempoda geçirdi. Ligde bir hedefi kalmadıktan sonra tamamen kupaya odaklanan Antalyaspor, Ersun Yanal yönetiminde kupaya uzanmak istiyor.

Yarı final karşılaşmasında Alanyaspor’u 2-0 ile geçmeyi başaran Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 5 mücadelede de gol yemeyerek dikkat çekti. Bu sezonun büyük bir bölümünde savunma performansıyla dikkat çeken Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde boy göstermeyi planlıyor.

Beşiktaş’ta Hedef Çifte Kupa


Göztepe’yi mağlup ederek ligde şampiyonluğa uzanan Beşiktaş, kupada da adını finale yazdırmayı başardı. Sezonu çifte kupa ile tamamlamak isteyen Beşiktaş, Antalyaspor karşısında kazanarak bu yorucu ve uzun sezonda bir kupa daha kazanmayı planlıyor.

Yarı finalde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamamıştı. Uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini saf dışı bırakan Beşiktaş, böylece kupada adını finale yazdırmayı başarmıştı. 

Bu Sezon Galip Gelen Çıkmadı


Bu sezon ligde iki kez karşılaşan Beşiktaş ile Antalyaspor’un bu karşılaşmalarından sahadan galip ayrılan olmadı. Son 5 resmi mücadelede ise Beşiktaş 2, Antalyaspor ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 

Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibini belirleyecek Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesini, Salı günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.