Fatih Terim Belgeseli Yakında Netflix’te

14.05.2021 - 13:24

Fatih Terim Belgeseli Yakında Netflix’te


Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Fatih Terim’in belgeseli, önümüzdeki günlerde Netflix’te yayınlanacak. Netflix’in Twitter hesabından yapılan açıklamayla netleşen belgeselin yayın tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Son birkaç yılda spor içerikleriyle dikkat çeken Netflix, dünyanın dört bir yanından yıldız sporcuların ve dev organizasyonların belgesellerini üyeleriyle buluşturuyor. Türkiye’de henüz bir spor belgeseli işine imza atmayan Netflix, bu suskunluğunu geçtiğimiz saatlerde bozdu ve Fatih Terim belgeselinin yakında Netflix’te olacağını duyurdu. İlk kez Türkiye’de bir spor insanının belgeselini çekecek olan Netflix’in ilerleyen dönemlerde bu tarz içeriklerini arttırması bekleniyor.

Topun Olduğu Yerde Pozisyon Aldık


Fatih Terim belgeselinin yakında Netflix’te olacağını Twitter hesabından duyuran başarılı platform, konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz Fatih Terim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix’te.







Kameraları, Işıkları Hazırla


Netflix’in bu paylaşımına kısa sürede yanıt veren Fatih Terim ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Kameraları, ışıkları hazırla Netflix başlıyoruz...








Netflix’in Türkiye’de Çekeceği İlk Spor Belgeseli


Son yıllarda birçok spor belgeseli çeken ve bu sayede spor izleyicilerinin de ilgisini çekmeyi başaran Netflix, Türkiye’ye özel birkaç dizi ve film çekse de spor belgeseli işine henüz girişmemişti. Fatih Terim belgeseli, Netflix’in Türkiye’de çekeceği ilk spor belgeseli olacak. İlerleyen dönemlerde farklı isimlerin ve kulüplerin de belgeselinin çekilebileceği tahmin ediliyor.

Türkiye’de ilk kez Fatih Terim belgeseliyle spor belgeseli işine adım atacak olan Netflix’in spor içeriklerinin sayısı azımsanmayacak derecede. Formula 1 Drive to Survive, The Playbook, The Last Dance, Boca Juniors Confidencial, Juventus First Team, Anelka Misunderstood, Antoine Griezmann The Making of a Legend, Maradona Meksika’da ve daha birçok içerik Netflix kullanıcılarını bekliyor.