NBA TV, Basketbol Afrika Ligi'ni Yayınlayacak

14.05.2021 - 09:56

NBA TV, Basketbol Afrika Ligi'ni Yayınlayacak


Afrika’nın en başarılı basketbol ekiplerinin mücadele edeceği Basketbol Afrika Ligi’nin Türkiye yayıncısı belli oldu. Ligdeki toplam 12 karşılaşma, NBA TV ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Dünyanın dört bir yanında basketbol tutkunlarıyla buluşacak Basketbol Afrika Ligi’nin Türkiye yayıncısı belli oldu. 16 Mayıs tarihinde başlayacak turnuvada birçok mücadele NBA TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca bazı karşılaşmaların bant yayınları da NBA TV’de olacak. Grup aşaması, çeyrek ve yarı finallerle birlikte final mücadelesini de yayınlaması beklenen NBA TV, toplam 12 mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturacağını açıkladı.

Dünyanın Dört Bir Yanında Naklen Yayınlar Olacak


Türkiye’de ve ABD’de belli maçları ekranlara getirecek NBA TV’nin yanı sıra farklı ülkelerde farklı kanallar bu turnuvayı yayınlayacak. ABD’de NBA TV ile birlikte ESPN turnuvada birçok mücadeleyi ekranlara getirecek.

Çin’de Tencent Video karşılaşmaları yayınlarken, Frankofon ülkelerde Canal Plus mücadeleleri ekranlara getirecek. Orta Doğu ve Arap ülkelerinde Basketbol Afrika Ligi’nin yayıncısı ise beIN Sports oldu.

Turnuva 16 Mayıs’ta Başlayacak


Basketbol Afrika Ligi’nde heyecan 16 Mayıs tarihinde Ruanda temsilcisi Patriots BBC ile Nijerya temsilcisi River Hoopers arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.
12 takımın katıldığı ve grup aşamasında 4 takımın eleneceği Basketbol Afrika Ligi’nde grup maçlarının 22 Mayıs tarihindeki Patriots BBC ile US Monastir arasındaki karşılaşma ile tamamlanması planlanıyor. 

Mısır, Mozambik, Kamerun, Fas, Cezayir, Nijerya, Ruanda, Tunus, Angola, Mali, Senegal ve Madagaskar’dan 12 takımın boy göstereceği turnuvada toplam 12 karşılaşmayı NBA TV ekranlarından izleyebileceksiniz.

NBA TV Nasıl İzlenir?


WNBA, NBA ve şimdi de Basketbol Afrika Ligi karşılaşmalarını yayınlayan NBA TV’yi Türkiye’de Digiturk dışındaki tüm platformlardan izleyebilirsiniz. D-Smart, Tivibu, TV Plus ve Vodafone TV’de izleyebileceğiniz NBA TV, son dönemde dijital platformlarda da kendine yer buluyor. 

Türkiye’deki en geniş spor içeriğine sahip S Sport Plus’ta da yayınlarına devam eden NBA TV, geçtiğimiz günlerde Blu TV’nin de kanal listesine dahil oldu. Bu platformlardan birine üye olarak NBA TV’yi sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.