14-15-16 Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

13.05.2021 - 22:01

14-15-16 Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Liglerin son haftalarına girilirken birçok kritik mücadele sporseverleri bekliyor. 14-16 Mayıs tarihleri arasında öne çıkan karşılaşmaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü Basketbol Süper Ligi play off heyecanı ve bir Premier Lig maçı ile önerilerimize başlıyoruz.

18.00 Anadolu Efes-Gaziantep Basket: Play off çeyrek final mücadelesinde Anadolu Efes, Gaziantep Basket’i konuk ediyor. Sert bir takım olan ve rakibin düzenini bozabilen Gaziantep Basket’in şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Anadolu Efes karşısında neler yapacağının yanıtı TRT Spor ve Tivibu Spor 2 ekranlarında verilecek.

20.15 Tofaş-Beşiktaş: İlk tur eşleşmeleri arasında en dikkat çekeni Tofaş ile Beşiktaş arasında oynanacak. Üst sıradaki takımları zorlama ihtimali bulunan bu iki ekibin keyifli kapışmasını, Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Newcastle-Manchester City: İki ekibin de ligde herhangi bir iddiası kalmadı. Bununla birlikte son haftalarda Newcastle’ın daha heyecan verici bir oyun oynaması seyir zevki yüksek bir maç izleme ihtimalimizi arttırıyor. Bu keyifli mücadeleyi; S Sport, ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü birbiriyle çakışan karşılaşmaları önermek durumunda kaldık. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

19.15 Chelsea-Leicester City: FA Cup’ta şampiyon belli oluyor. Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in forma giydiği Leicester ile Tuchel yönetiminde beklentileri aşan Chelsea, Wembley’de kupa için savaşıyor. Bu dev karşılaşmayı, Tivibu Spor 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Süper Lig: Ne kadar kaliteli olduğu tartışma konusu olsa da inanılmaz eğlenceli geçen Süper Lig’de son hafta birçok bilinmezlik var. Göztepe-Beşiktaş, Galatasaray-Yeni Malatyaspor, Kayserispor-Fenerbahçe ve Trabzonspor-Gençlerbirliği günün dikkat çekici maçları. Tüm bu maçları beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Roma-Lazio: Derbinin herhangi bir iddiası kalmadı ama ne olursa olsun Roma-Lazio mücadelesi, İtalya’nın en dikkat çekici karşılaşması. Önümüzdeki sezon için Jose Mourinho ile anlaşan Roma ile Vedat Muriqi’in forma giydiği Lazio arasındaki bu mücadeleyi, beIN Connect üzerinden takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü ise İspanya ve Fransa’daki şampiyonluk yarışlarına uzanıyoruz. Kapanışı ise NBA ile yapıyoruz.

19.30 Atletico Madrid-Osasuna: Çekirge misali ligin ortasından bu yana sıçramayı başaran Atletico Madrid, son düzlüğe bir şekilde önde girmeyi başardı. Bununla birlikte halen her an hata yapabilecek gibi bir oyun oynuyorlar. Hata yapmaları durumunda ise Real Madrid’in şampiyonluk şansı belirecek. Bu kritik mücadeleyi, S Sport Plus ve Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Lille-St Etienne: Burak Yılmaz’ın kusursuz performansıyla şampiyonluğa koşan Lille, son haftalarda iyi sonuçlar almayı başaran St Etienne’i konuk ediyor. Lille’in kazanması, şampiyonluk yolunda dev bir adım atması anlamına gelecek. Bu keyifli mücadeleyi beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Washington Wizards-Charlotte Hornets: Play in öncesinde Doğu Konferansı’nda sıralama Wizards-Hornets karşılaşmasına tıkanabilir. Westbrook’un artan formu, Beal belirsizliği ve Charlotte kısalarının performansı maçı da ilgi çekici hâle geliyor. Bu keyifli mücadeleyi, Bilyoner TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Spor 2 ekranlarında Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka-Türk Telekom ve Anadolu Efes-Gaziantep Basket serilerini şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

A Spor ekranlarında ise Cumartesi günü 16.30’daki bir Bundesliga karşılaşması şifresiz olarak yayınlanacak. Hangi karşılaşmanın şifresiz yayınlanacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Tivibu Spor, Pazar günü Utrecht-PSV ve Club Brugge-Antwerp karşılaşmalarını şifresiz olarak yayınlayacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.