Pas İzle Canlı Maç İzle

12.05.2021 - 16:43

Pas İzle Canlı Maç İzle

Türkiye’deki korsan yayın sitelerinden Pas İzle, canlı maç yayınlarıyla spor izleyicilerinin ilgisini çekti. Türkiye’de hizmet veren tüm şifreli kanalları izleyebileceğiniz Pas İzle’nin genel özelliklerini mercek altına aldık.

Kaçak maç izleme sitelerinin son dönemde sayısı arttı. Türkiye’deki gerek ekonomik şartlar, gerekse platformların taahhüt ettikleri yayınları yapmaması birçok spor izleyicisinin korsan yayın sitelerine yönelmesine sebep oldu. Pas İzle de bunlardan biri. Bein Connect ve benzeri platformların tüm yayınlarını kaçak olarak sunan Pas İzle’yi ve karşılaşabileceğiniz sorunları sizler için inceledik.

Pas İzle Nasıl İzlenir?


Birçok spor izleyicisi tarafından ilgi ile karşılanan bedava maç izleme sitesi Pas İzle’de Bein Sports canlı yayınları ve Türkiye’deki diğer platformların yayınlarını izleyebiliyorsunuz. Bunun için öncelikle sitenin giriş adresini bulmanız gerekiyor. 

Yasalara göre hizmet vermesi yasak olan ve bu yüzden her hafta BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerinden nasibini alan Pas İzle, bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturuyor. Açılan giriş adresleri ile erişime kapatılan adresler arasında bir fark olmadığı için de Pas İzle giriş adresine bağlanan herkes birçok yayını takip edebiliyor.

Türkiye’de yer alan TV’de futbol içeriklerini izleyebileceğiniz Pas İzle’nin şu an için bir mobil uygulaması bulunmuyor. 

Pas İzle’de Yaşanabilecek Sorunlar


Popüler kaçak yayın sitelerinden Pas İzle’de birtakım sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz bulunuyor. Bu sorunları atlatmak ise çok kolay değil.

Yasal Problemler: Türkiye’de illegal ilan edilen Pas İzle’nin hizmet vermesi yasak. İlerleyen yıllarda bu sitede canlı maç yayınlarını takip edenlerin de sorunlar yaşayabileceği tahmin ediliyor. Yasal problemlerle uğraşmamak adına kaçak siteler yerine legal platformlara yönelmeniz gerekiyor. 

Virüs Bulaşma Riski: Pas İzle’deki bir diğer problem ise sitedeki virüsler. Pas İzle’ye bağlandığınızda maç izlediğiniz cihaza virüs bulaşma ihtimalini göze alıyorsunuz. Bunun yerine Digiturk gibi platformlardan legal olarak maç izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Pas İzle’de Canlı Maç İzleme Yolları


Türkiye’deki ilgi çekici sitelerden Pas İzle’ye bağlanıp canlı maç izlemek isteyenler, aşağıdaki adımları takip edebilirler: 

Pas İzle Giriş Adresini Bul: Sık sık erişim engellemelerine maruz kalan Pas İzle’nin bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturduğu biliniyor. Bu erişim engellemelerinden sonra açılan giriş adresine bağlanmak içinse Pas İzle bedava maç izle şeklinde bir arama yapabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Pas İzle giriş adresine erişim sağladıktan sonra menüden maçı seçerek sorunsuz bir şekilde maç izleyebildiğiniz belirtiliyor. Bununla birlikte buradaki bazı linkler çalışmıyor. Örneğin; Kayserispor-Fenerbahçe bedava izle linkinde farklı maçlar karşınıza çıkabiliyor.