Süperstadyum Canlı Maç İzle

12.05.2021 - 16:04

Süperstadyum Canlı Maç İzle

Türkiye’de kaçak yayınlara imza atarak birçok spor müsabakasının bedava izlenilmesini sağlayan Süperstadyum, her geçen gün biraz daha popüler oluyor. Süperstadyum izleme adımlarını ve sitede karşınıza çıkabilecek sorunları sizler için inceledik.

Türkiye piyasasında korsan yayınlara imza atan sitelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu sitelerin bir bölümü Bein Sports canlı yayınları ve Türkiye’deki diğer kanalların yayınlarına yer verirken, bir bölümünde Türkiye’de yayın hakları alınmayan maçları görmek mümkün. Süperstadyum ise hem TV’de futbol hem de TV’de yer almayan diğer spor branşlarını spor izleyicileriyle buluşturuyor. 

Süperstadyum Nasıl İzlenir? 


Türkiye’de hizmet veren korsan yayın sitelerinden Süperstadyum’u izlemek için belli başlı sorunları atlatmak gerekiyor. En yaygın sorun ise Süperstadyum giriş problemi.

Yasalara göre illegal ilan edilen Süperstadyum, her hafta BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerinden nasibini alıyor. Bu erişim engellemeleri sonrasında yeni bir adres açan Süperstadyum’un açtığı giriş adresleri ile erişime kapatılan adresleri arasında bir fark bulunmuyor. Bu sayede yeni adrese bağlanan spor izleyicileri kanallara ve maçlara ulaşabiliyor.

Süperstadyum’da Digiturk başta olmak üzere Türkiye’deki birçok platformun yayınlarına erişim sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca Türkiye’de yayını olmayan MLB, Brezilya Serie A, İtalya Basketbol Ligi ve benzeri organizasyonlara da siteden ulaşabiliyorsunuz. 

Süperstadyum’da Yaşanabilecek Sorunlar


Kaçak yayınlarla dikkat çeken ve bedava maç izleme sitesi olarak bilinen Süperstadyum’da çeşitli problemler karşınıza çıkıyor. Bu problemleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Yasal Problemler: Hizmet vermesi yasak olan Süperstadyum’da maç izlediğiniz tespit edilirse ceza almanız muhtemel. İlerleyen aylarda caydırıcı yasaların da çıkacağı tahmin ediliyor. 

Virüs Bulaşma Riski: Süperstadyum’da maç izlediğinizde cihazınızı tehlikeye atıyorsunuz. Kötü amaçlı yazılımların bulunduğu sitede bu yüzden maç izlerken daha fazla dikkat etmelisiniz.

Süperstadyum’da Canlı Maç İzleme Yolları


Bütün tehlikelere rağmen Süperstadyum’da maç izlemek isteyen biri, aşağıdaki çözüm yollarına başvurabilir:

Süperstadyum Giriş Adresini Bul: Erişim engellemelerine maruz kalan Süperstadyum, bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturuyor. Açılan giriş adresleri ile erişime kapatılan adresler arasında bir fark olmadığı için herkes, maç izlemeye devam edebiliyor. Sitenin giriş adresini bulmak içinse Süperstadyum canlı maç izle şeklinde bir arama yapabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Süperstadyum’a bağlandıktan sonra karşınıza maç listesi çıkacak. Bu listeden dilediğiniz müsabakayı seçerek maç izleme adımını atabilirsiniz. Bazı maçlarda linklerin çalışmıyor olması ise ciddi bir problem. Örneğin; Fenerbahçe-Sivasspor bedava izle şeklinde olan link çalışmayabiliyor. Bu tip bir sorun yaşamamak içinse Bein Connect ve benzeri dijital platformları satın alabilirsiniz.