Trgool Canlı Maç İzle

12.05.2021 - 15:43

Trgool Canlı Maç İzle

Türkiye’deki tüm şifreli kanalları bedava izleyebileceğiniz sitelerden Trgool, spor izleyicilerinin ilgisini çekiyor. Trgool sitesine erişim sağlama yollarını ve sitede nasıl canlı maç izlenebileceğini sizler için araştırdık.

Türkiye piyasasında korsan yayın sitelerinin tamamı oldukça ilgi çekiyor. Trgool de bu alanda hizmet veren sitelerden biri. Spor Toto Süper Ligi bedava izleme sitesi olarak bilinen Trgool’de Digiturk içeriklerine ulaşabiliyorsunuz. 

Trgool Nasıl İzlenir?


Türkiye’deki bedava maç izleme sitelerinden Trgool’e ulaşmak ve sitede TV’de futbol içeriklerini izlemek için birtakım problemleri aşmanız gerekiyor.

Trgool, her hafta erişim engellemelerine maruz kalan sitelerden biri. Sitenin giriş adresi bu yüzden her hafta değişiyor. Açılan giriş adresleri ile erişime kapatılan adresler arasında bir fark olmadığı için de spor izleyicileri sorunsuz bir şekilde siteye ulaşabiliyor. 

Arama motorları üzerinden erişim sağlayabileceğiniz Trgool’ün giriş adresinde beIN Sports başta olmak üzere Spor Smart, Tivibu Spor ve hatta ESPN gibi kanalları bedava izleyebiliyorsunuz.

Trgool’de Yaşanabilecek Sorunlar


Türkiye’nin ilgi çeken kaçak yayın sitesi Trgool’de maç izlemek sorunsuz değil. Siteye bağlandığınızda ve karşılaşmaları izlediğinizde karşınıza çıkabilecek problemler şu şekilde:

Yasal Problemler: Türkiye’de korsan yayınla ilgili bir yasa bulunmuyor. Diğer yandan ilerleyen dönemde bu yasanın çıkacağı tahmin ediliyor. Böyle bir durum ortaya çıkarsa Trgool ve benzeri sitelerde maç izleyenler ciddi sorunlarla karşı karşıya kalacak. 

Virüs Bulaşma Riski: Türkiye’nin en başarılı kanallarından Bein Sports canlı yayınları izleyebileceğiniz Trgool’ün kötü amaçlı yazılımlara ev sahipliği yaptığı görülüyor. Bu sebeple sitede maç izlediğiniz durumlarda maçları izlediğiniz cihazı tehlikeye atıyorsunuz.

Trgool’de Canlı Maç İzleme Yolları


Başarılı siteler arasında gösterilen Trgool’ü sorunlarına rağmen ziyaret etmek ve burada canlı maç izlemek isteyenler şu adımları takip edebilir:

Trgool Giriş Adresini Bul: Her hafta erişim engellemelerine maruz kalan Trgool’ün güncel giriş adresine erişim sağlayarak maç izlemenin ilk adımını atabilirsiniz. Sitenin güncel giriş adreslerinde genel olarak sayılar kullanılıyor. Trgool giriş adresine erişim sağlamak içinse Trgool bedava maç izle şeklinde bir arama yapabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Sitenin güncel giriş adresine erişim sağlamanızın ardından yapmanız gereken tek şey izlemek istediğiniz maçın linkine tıklamak. Buradaki sorun ise linklerin bazılarının çalışmıyor olması. Örneğin; Denizlispor-Galatasaray bedava izle linkine tıkladığınızda sayfa açılmayabiliyor. Bu sebeple tavsiyemiz, Trgool gibi kaçak platformlar yerine Bein Connect gibi legal platformlara yönelmeniz şeklinde.