Golnet Canlı Maç İzle

12.05.2021 - 15:15

Golnet Canlı Maç İzle

Dünyanın dört bir yanından spor müsabakasını bedava izleyebileceğiniz Golnet, Türkiye’de hizmet vermeye başladı. Golnet’te izleyebileceğiniz spor karşılaşmalarını ve sitenin genel özelliklerini sizler için araştırdık.

Türkiye’deki kaçak yayın sitelerinden Golnet, TV’de futbol içeriklerinin tamamına yer veriyor. Golnet’e bağlanarak Bein Sports canlı yayınları ve Türkiye’deki diğer şifreli kanalları izleyebiliyorsunuz. Türkiye şartlarında her geçen gün biraz daha popüler olan sitenin ilerleyen dönemlerde dünyaca ünlü spor kanallarına da yer vermesi bekleniyor.  

Golnet Nasıl İzlenir?


Türkiye’de ilgi çeken korsan yayın sitesi Golnet’i izlemek için ilk önce sitenin giriş adresine bağlanmanız gerekiyor.

Türkiye’deki yasalar, Golnet gibi bedava maç izleme sitelerinin tamamını illegal ilan etmiş durumda. Yasaya rağmen hizmet veren sitelerin giriş adresleri erişime kapatılıyor ve siteler de yeni bir adres açarak yollarına devam ediyorlar. Golnet giriş adresine bağlanarak sitedeki tüm yayınlara ulaşabilirsiniz.

Türkiye’de hizmet veren en başarılı TV platformu olarak karşımıza çıkan Digiturk yayınlarına yer veren Golnet, Türkiye’de herhangi bir kanal tarafından yayın hakkı alınmayan MLB, Macaristan Ligi, İsveç Ligi ve benzeri liglere de ulaşmanızı sağlıyor.

Golnet’te Yaşanabilecek Sorunlar


Popüler olmayı başaran kaçak yayın sitelerinden Golnet’te maç izlemenin birtakım sorunları beraberinde getirdiği biliniyor. Bu sorunları atlatmak ise çok kolay değil.

Yasal Problemler: Golnet ve benzeri kaçak platformlarda maç izlemek yasak. Bununla birlikte şu an için caydırıcı bir yasa yok. İlerleyen yıllarda bu yasanın yürürlüğe girmesi durumunda yasal problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Virüs Bulaşma Riski: Golnet gibi kaçak sitelerde virüs bulaşma ihtimalini ne yazık ki göze almak durumundasınız. Sitelerde yer alan kötü amaçlı yazılımlar sebebiyle maç izlerken tehlikedesiniz.

Golnet’te Canlı Maç İzleme Yolları


Golnet’te Bein Connect başta olmak üzere birçok dijital platformun yayınlarına ulaşabiliyorsunuz. Canlı yayınlara da yer veren sitede maç izleme yolları şu şekilde:

Golnet Giriş Adresini Bul: Türkiye’de hizmet veren Golnet’in giriş adresleri sık sık erişime kapatılıyor. Site de bu erişim engellemeleri sonrasında yeni bir adres açıyor. Sitenin güncel giriş adresine Golnet bedava maç izle ve benzeri aramalar yaparak ulaşabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Golnet giriş adresine erişim sağladıktan sonra menüden izlemek istediğiniz maçı seçiyorsunuz ve karşılaşmayı izleyebiliyorsunuz. Burada bazı maç linklerinin çalışmadığı görülüyor. Bu yüzden önerimiz Golnet yerine legal bir platforma üye olmanız yönünde.