La Liga 35’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

06.05.2021 - 14:05

La Liga 35’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 35’inci haftasında şifresiz olarak ekranlara gelecek maç belli oldu. 8 Mayıs Cumartesi günü 15.00’teki Alaves-Levante mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

La Liga’da hem zirvede hem de küme düşme hattındaki heyecan son haftalara taşındı. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren yayıncı kuruluş D-Smart da, bu heyecanlı haftalarda yayınlarına devam ediyor. 35’inci haftanın programını açıklayan D-Smart, Cumartesi günü 15.00’teki Alaves-Levante mücadelesini, şifresiz olarak ekranlara getireceğini futbolseverlerle paylaştı. Bu mücadeleyi, D-Smart Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Alaves’in Serisi Bozuldu


Kötü gidişatı 4 haftalık kaybetmeme serisi ile bozan Alaves, geçtiğimiz hafta Eibar’a konuk oldu. Karşılaşmanın büyük bir bölümünde etkisiz görünen Alaves, mücadeleyi 3-0 kaybetti ve 34 hafta sonunda 31 puanda kaldı.

20’nci sıradan 16’ncı sıraya tüm takımları sadece 5 puanın ayırdığı La Liga’da son haftalara stresli giren Alaves, ligin son bölümünde iddiasız kalan Levante’yi geçerek biraz olsun rahatlamak istiyor.

Levante’nin Rahatlığı Skorlara Olumsuz Yansıdı


Ligde üst üste iyi sonuçlar aldıktan sonra rahat bir konuma gelen Levante, son haftalarda galip gelmekte zorlanıyor. Son 4 haftayı da mağlubiyetle kapatan Levante, son 10 maçın 7’sini kaybetti. 38 puanı bulunan Levante’nin ligde herhangi bir iddiası bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta Celta Vigo’ya konuk olan Levante, mücadeleyi 2-0 kaybetti. Son 4 maçı kaybeden ve bu karşılaşmalarda yalnızca 1 gol atabilen Levante, kötü gidişatı Alaves önünde sonlandırmak istiyor.

Son 5 Maçın 3’ü Alaves’in

Geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetle yine küme düşme hattına yaklaşan Alaves ile iddiasız kalan Levante arasında oynanan son 5 maçın 3’ü ev sahibi Alaves’in üstünlüğüyle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Valencia’da oynanan mücadele ise 1-1 sona erdi.

Elche karşılaşması öncesinde hata yapma lüksü olmayan Alaves ile kötü gidişatı sonlandırmak isteyen Levante arasındaki bu kritik mücadeleyi, Cumartesi günü 15.00’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.