Jest Yayın Bein Sports Canlı Maç İzle 2021

06.05.2021 - 14:31

Jest Yayın Bein Sports Canlı Maç İzle 2021

Türkiye’deki kaçak maç izleme sitelerinden Jest Yayın, beIN Sports kanallarına yer vererek fark yaratmaya çalışıyor. Popüler korsan yayın platformu Jest Yayın üzerinden beIN Sports izleme yollarını sizler için araştırdık.

Türkiye şartları hesaba katıldığında Digiturk ve benzeri platformlara üye olmak maddi olarak ciddi bir sorun hâline geldi. Bu yüzden de birçok kişi Spor Toto Süper Lig yayıncısı beIN Sports kanallarını korsan yayın platformlarından takip ediyor. Bein Sports canlı yayınları izlemek isteyen birinin giriş yaptığı platformlardan biri de Jest Yayın. 

Jest Yayın’da Bein Sports Canlı Maç İzleme Adımları


Spor kanalları arasında en fazla içeriğe sahip olan beIN Sports’u Jest Yayın üzerinden takip etmek için Jest Yayın giriş adresini bulmanız gerekiyor. Türkiye’deki yasalara göre illegal ilan edildiği için erişim engellemelerine maruz kalan Jest Yayın, bu perdelemeleri yeni bir adres açarak çözüme kavuşturuyor. Yeni adrese arama motorları üzerinden ulaşabiliyorsunuz.
Bedava maç izleme platformlarından Jest Yayın’ın güncel giriş adresine bağlandıktan sonra site üzerinden beIN Sports kanallarına ulaşabilirsiniz. Bu da dünyanın sporunu bedava izlemeniz anlamına gelecek.

Jest Yayın Bein Sports Canlı Maç İzleme Sorunları


Başarılı olarak gösterilen kaçak yayın platformlarından Jest Yayın’da beIN Sports izlemenin çeşitli sorunları bulunuyor. En popüler sorunlar ise şu şekilde sıralanıyor:

Yasal Sorunlar: Kaçak maç yayını izlemek suç. Dolayısıyla hem bu yayınları izleyenler, hem de bu yayınları paylaşanların ilerleyen yıllarda ceza alması muhtemel. Bu yönde bir sorunla karşılaşmamak için legal izleme yollarına yönelebilirsiniz.

Kötü Amaçlı Yazılım: Jest Yayın platformunda bağlandığınız cihazı riske edecek yazılımlar mevcut. Bu da bedava maç izlediğiniz cihazın birçok farklı sorunla karşılaşması anlamına gelecek. 

Legal Olarak beIN Sports Canlı Maç İzle


Yayın kalitesi, yasal sorunlar, kötü amaçlı yazılımlar ve benzerleriyle uğraşmak istemeyen kişiler ise legal yollardan beIN Sports kanallarını takip ediyor. Bu kanalları izlemenin legal yolları ise şu şekilde: 

Digiturk Bağlatmak: beIN Sports kanallarını izlemek isteyen biri Digiturk bağlatarak ve Spor Extra paketini satın alarak bu isteğini gerçekleştirebilir. Zaman zaman kampanyalara da imza atan Digiturk, bu noktada sporseverleri mutlu etmeyi amaçlıyor. 

beIN Connect Satın Almak: beIN Sports’un dijital platformu Bein Connect satın alarak tüm karşılaşmaları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Böylece herhangi bir sorun yaşamadan başta Spor Toto Süper Lig olmak üzere birçok spor müsabakasına kesintisiz erişim sağlayabileceksiniz.