Anadolu Efes-Darüşşafaka Basketbol Süper Ligi  Erteleme Maçı TRT Spor 2’de

06.05.2021 - 00:05

Anadolu Efes-Darüşşafaka Basketbol Süper Ligi  Erteleme Maçı TRT Spor 2’de

ING Basketbol Süper Ligi’nde 30’uncu haftada oynanması planlanan ama çeşitli sorunlar sebebiyle normal sezon sonuna ertelenen Anadolu Efes-Darüşşafaka karşılaşmasının adresi belli oldu. 9 Mayıs Pazar günü 15.15’ten itibaren bu karşılaşmayı, TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda gerek Covid, gerekse Avrupa kupaları maçları sebebiyle ertelenen mücadeleler tamamlanıyor. Bu maçlardan biri de Anadolu Efes ile Darüşşafaka arasında oynanacak. Anadolu Efes-Darüşşafaka mücadelesini, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Final Four’da


Hafta içi Real Madrid karşısında galip gelerek adını bir kez daha Euroleague Final Four’a yazdıran Anadolu Efes, ligde iddiasız bir konumda yer alıyor. Normal sezonu haftalar öncesinde lider bitirmeyi garantileyen Anadolu Efes’in Darüşşafaka karşılaşmasında rotasyon yapması bekleniyor.

Hem Euroleague play offlar hem de ING Basketbol Süper Ligi play offları öncesinde ritmi kaybetmek istemeyen Anadolu Efes’te herhangi bir eksik bulunmuyor.

Darüşşafaka Hedefsiz 


Darüşşafaka ise sezonun son bölümünde iyi sonuçlar alarak kendini play offa atmayı başardı. Sezonun son bölümünde oynadığı 10 maçın 7’sini kazanan Darüşşafaka, ufak da olsa 6’ncılık şansını sürdürüyor. 

16 galibiyetle 7’nci sırada yer alan Darüşşafaka’nın 6’ncı olması durumunda play offtaki rakibi Pınar Karşıyaka olacak. Anadolu Efes’i mağlup edememeleri ve 7’nci sırada kalmaları durumunda ise play off ilk turunda Fenerbahçe Beko ile karşılaşacaklar.

Ligin İlk Yarısında Kazanan Anadolu Efes Olmuştu


Son dönemde Anadolu Efes ile Darüşşafaka arasında oynanan maçlarda Anadolu Efes’in üstünlüğü göze çarpıyor. Oynanan son 5 resmi maçın 4’ünü kazanan Anadolu Efes, ligin ilk yarısında da 81-70 ile rakibini geçmeyi başarmıştı.

Play offlar öncesinde ritmini kaybetmek istemeyen Anadolu Efes ile büyük ölçüde yeri garanti olan Darüşşafaka arasındaki bu keyifli müsabakayı, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.