Manchester City-Chelsea Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz Yayınlanacak

05.05.2021 - 23:15

Manchester City-Chelsea Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz Yayınlanacak

Manchester City ile Chelsea arasındaki dev final şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. 29 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak final karşılaşmasını, 22.00’den itibaren beIN Sports Haber’den takip edebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi resmi yayıncısı beIN Sports, yarı final karşılaşmalarından itibaren tüm Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz olarak ekranlara getiriyor. Bu kapsamda final maçı da şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. 29 Mayıs Cumartesi 22.00’deki Manchester City-Chelsea Şampiyonlar Ligi finalini, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Manchester City’nin Final Yolu

Şampiyonlar Ligi’nde görece kolay bir grupta mücadele eden Manchester City, grupta oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldı. İkinci turda Gladbach’ı, çeyrek finalde Dortmund’u iki maçta da yenerek eleyen Manchester City, yarı finalde PSG’ye de aynı tarifeyi uyguladı.

Paris’te oynanan mücadeleyi geriden gelerek 2-1 kazanan Manchester City, İngiltere’de de 2-0 ile galip gelmesini bildi. Finale yenilgisiz çıkan Manchester City’de tek hedef kupaya uzanmak.

Chelsea’nin Final Yolu


Sevilla, Krasnodar ve Rennes ile aynı grupta yer alan Chelsea, 14 puan toplayarak grubu lider tamamladı. İkinci turda güçlü Atletico Madrid’i iki maçta da mağlup eden Chelsea, çeyrek finalde Porto’yu elemeyi başardı. 

Chelsea’nin yarı finaldeki rakibi ise Real Madrid’di. İspanya’da 1-1 sona eren maçın rövanşında İngiltere’de rakibini 2-0 geçen Chelsea, adını finale yazdırmayı başardı. Geçtiğimiz sezon PSG ile final oynamayı başaran teknik direktör Thomas Tuchel, böylece aynı başarıyı Chelsea ile tekrarladı.

Son Randevularda Denge Söz Konusu


Son dönemde Chelsea ile Manchester City arasında oynanan mücadelelerde denge söz konusu. Son oynanan 5 maçta taraflar 2 kez kazanırken, 1 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Nisan ayında FA Cup yarı finalinde karşı karşıya gelen Chelsea ile Manchester City’nin bu randevusunda kazanan ise Chelsea olmuştu.

Şampiyonlar Ligi’ne ilk kez bu kadar yaklaşan Manchester City ile bu kupayı bir kez daha müzesine götürmek isteyen Chelsea arasındaki bu dev finali, 29 Mayıs Cumartesi günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.