Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Karşılaşmaları beIN Sports Haber’de

03.05.2021 - 23:42

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Karşılaşmaları beIN Sports Haber’de

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi resmi yayıncısı beIN Sports, yarı final rövanş karşılaşmalarını naklen ve şifresiz olarak yayınlayacak. Salı günü 22.00’de Manchester City-PSG, Çarşamba 22.00’de Chelsea-Real Madrid ve Perşembe 22.00’de Roma-Manchester United mücadelelerini, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin bu sezonki yayıncısı beIN Sports, yarı final müsabakalarından itibaren mücadeleleri şifresiz olarak yayınlamaya başladı. Yarı final rövanş karşılaşmaları da beIN Sports Haber ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Bu bağlamda; Salı günü 22.00 Manchester City-PSG, Çarşamba 22.00’de Chelsea-Real Madrid ve Perşembe 22.00’de Roma-Manchester United mücadelelerini, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

İngilizler Avantajı Kaptı

Yarı final ilk maçında Fransa’da karşı karşıya gelen Manchester City ile PSG’nin bu dev kapışmasında gülen taraf Manchester City oldu. İkinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-1 kazanan Manchester City, rövanş öncesinde avantajı kaptı.

Deplasmanda sürpriz yaparak finale çıkmak isteyen PSG ile ilk maçta büyük bir avantaj elde eden Manchester City arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Salı günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yarı finalin diğer ayağında ise avantajı kapan bir diğer İngiliz Chelsea oldu. Özellikle ilk yarının başlangıcında Real Madrid’e nefes aldırmayan Chelsea, İspanya’dan 1-1’lik sonuçla dönerek final için önemli bir adım attı.

Tuchel yönetiminde ligde de ilk 4 yolunda önemli adım atan Chelsea ile final için deplasmanda en az 1 gol bulmak zorunda olan Real Madrid arasındaki bu dev randevuyu, Çarşamba günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Manchester United İkinci Yarıda Bozguna Uğrattı


Manchester United ile Roma’nın geçtiğimiz haftaki randevusu enteresan bir mücadeleye sahne oldu. İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Roma, ikinci yarıda tam 5 golü kalesinde gördü ve karşılaşmayı 6-2 kaybetti.

Final için ufak çaplı bir mucizeye ihtiyacı olan Roma ile kupanın en büyük favorisi olarak görülen Manchester United arasındaki bu eğlenceli müsabakayı, Perşembe günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.