Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague Çeyrek Final 5'inci Maçı Şifresiz beIN Sports Haber’de

03.05.2021 - 15:01

Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague Çeyrek Final 5'inci Maçı Şifresiz beIN Sports Haber’de


Euroleague’de yarı final eşleşmeleri Salı günü oynanacak maçlarla belli olacak. beIN Sports Haber de Salı günü 19.45’teki Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşmasını, şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturacak.

Euroleague’de tarihte ilk kez 3 çeyrek final serisi de 5’inci maça gitti. Basketbol kalitesi geçtiğimiz yılların genel olarak altında olsa da, serilerin heyecanlı geçmesi birçok kişiyi fazlasıyla memnun etti. Çeyrek final serilerinde bu zamana kadar 3 karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, Anadolu Efes-Real Madrid serisinin 5’inci maçını da şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Salı günü 19.45’teki bu mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

İspanya’daki Son Dakikalar Hayal Kırıklığı Yaşattı

İstanbul’da oynanan iki mücadeleyi de çok rahat bir şekilde kazanan temsilcimiz Anadolu Efes’in İspanya’da seriyi sonlandırması bekleniyordu. İspanya’daki ilk maçta yine üstün olan ama mücadelenin sonunda hücumda tıkanan Anadolu Efes, karşılaşmayı kaybetmiş ve serinin 4’üncü maça uzamasına sebep olmuştu. Serinin 4’üncü maçında da son dakikalarda sorun yaşayan Anadolu Efes, İspanya’daki iki maçı da kaybetti ve seri 2-2’ye geldi.

Halen birçok kişiye göre hem serinin hem de Euroleague’in favorisi olan Anadolu Efes, İstanbul’da seriyi noktalamayı ve adını Final Four’a yazdırmayı hedefliyor.

Real Madrid Zor Durumlardan Çıkmasını Bildi


Sezon başında Campazzo’yu NBA’e kaptıran Real Madrid, transferlerle de elini güçlendiremeyince kötü bir sezon geçirdi. Sezon ortasında Randolph’un da sakatlanarak sezonu kapamasıyla iyiden iyiye kriz yaşayan Real Madrid, bir şekilde kendini play offlara atmayı başardı. Play off serisinin hemen öncesinde bu sefer Deck’i NBA’e kaptıran Real Madrid’de, bir de Walter Tavares sakatlığı yaşandı.

Sezon başından bu yana çeşitli felaketlerle boğuşan Real Madrid, İstanbul’da bir sürprize daha imza atarak adını Final Four’a yazdırmayı istiyor.

Yarı Finalistler Salı Günü Belli Olacak

İlk yarı finalist beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşmasıyla belli olacak. Bu mücadelenin hemen ardından Milano-Bayern Münih ve Barcelona-Zenit karşılaşmaları oynanacak. Bu mücadeleler de beIN Sports kanallarından naklen yayınlanacak.