Tivibu Spor 3-10 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

04.05.2021 - 12:18

Tivibu Spor 3-10 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, 3-10 Mayıs haftasında şifresiz olarak ekranlara getireceği mücadeleleri açıkladı. Tam 3 karşılaşma bu tarihler arasında şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Bununla birlikte şifresiz maç sayısının artabileceği tahmin ediliyor.

Her hafta birçok mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan Tivibu Spor, haftanın şifresiz karşılaşmalarını açıkladı. Çarşamba günü Nizhny-Zaragoza ve Nymburk-Pınar Karşıyaka mücadelelerini şifresiz olarak izleyebileceksiniz. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde bir diğer çeyrek final karşılaşması olan Tenerife-Strasbourg mücadelesini de Perşembe günü Tivibu Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

FIBA Şampiyonlar Ligi 8’li Final Heyecanı Tivibu Spor’da

FIBA Şampiyonlar Ligi’ni sezon boyunca ekranlara getiren Tivibu Spor, Rusya’daki 8’li finali de basketbolseverlerle buluşturacak. Çeyrek final karşılaşmalarından 3 tanesini şifresiz olarak yayınlayacağını açıklayan Tivibu Spor’un yarı final ve final karşılaşmalarını da şifresiz olarak ekranlara getirmesi bekleniyor.

Çeyrek finalde yayın maratonuna Çarşamba günü başlayacak olan Tivibu Spor, 19.00’daki Nizhny-Zaragoza mücadelesini şifresiz olarak ekranlara getirecek. Bu karşılaşmanın hemen ardından temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Nymburk önünde yarı finale çıkmak için mücadele edecek. Nymburk-Pınar Karşıyaka karşılaşması da Çarşamba günü 21.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Tivibu Spor’un şu an için şifresiz yayınlamaya karar verdiği diğer mücadele ise Perşembe günü 17.00’deki Tenerife-Strasbourg karşılaşması. 


Kadınlar Basketbol Süper Ligi Final Serisi Programa Dahil Olabilir


Sezon boyunca şifresiz karşılaşmalarla sporseverleri memnun etmeyi başaran Tivibu Spor’un bu haftaki yayın akışına yeni şifresiz maçlar dahil olabilir. Hafta başında Galatasaray’ın Nesibe Aydın’ı saf dışı bırakmasıyla netleşen Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinin de şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Perşembe ve Cumartesi günleri oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisi maçlarıyla, Tivibu Spor’un bu hafta en az 5 karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlayacağı tahmin ediliyor. FIBA Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçlarıyla birlikte Tivibu Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak maç sayısı muhtemelen artacak.