Kadınlar Süper Ligi Finali Şifresiz TRT Spor’da

02.05.2021 - 22:49

Kadınlar Süper Ligi Finali Şifresiz TRT Spor’da


Kadınlar Süper Ligi’nde final heyecanının adresi TRT Spor oldu. 5 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan final karşılaşmasını, 18.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Covid-19 sebebiyle sıkıntılı bir süreç sonrasında oynanan Kadınlar Süper Ligi’nde sona gelindi. Eleme usulüyle oynanan sezonda çeyrek finalden itibaren maçlar Sports TV ve Spor Smart ekranlarından yayınlandı. Final ise TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Çarşamba günü 18.00’deki Fatih Vatanspor-Beşiktaş finalini, TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlk Finalist Fatih Vatanspor


Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Fatih Vatanspor, Pazar günü oynanan yarı final maçlarının ardından ilk finalist oldu. Yarı finalde Fomget Gençlikspor’u tek golle geçen Fatih Vatanspor, çeyrek finalde ise Konak Belediyespor’u penaltılar sonucunda elemeyi başarmıştı.

Adını finale yazdıran Fatih Vatanspor, turnuvada savunma performansıyla dikkat çekiyor. 3 grup maçında sadece Beşiktaş’tan gol yiyen Fatih Vatanspor, çeyrek ve yarı finalde ise toplam 1 gol yedi. 

Beşiktaş-Alg Spor Mücadelesi Nefes Kesti


Yarı finalin ikinci ayağında ise Beşiktaş ile Alg Spor karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten mücadelede tur atlayan ekip penaltılar sonucunda Beşiktaş oldu. Adını finale yazdıran Beşiktaş da aynı Fatih Vatanspor gibi savunma istatistiğiyle dikkat çekiyor.

Grupta 3 maçta 16 gol atıp 1 gol yiyen Beşiktaş, çeyrek finalde Ataşehir Belediyesi’ni uzatmalarda 3-1 mağlup etmeyi başardı. Yarı finalde Alg Spor karşısında da gol yemeyen Beşiktaş, savunmadaki bu iyi görüntüsünü Fatih Vatanspor karşısında da devam ettirmek istiyor.

6 Karşılaşma da Beşiktaş’ın


Geçtiğimiz sezon Covid-19 sebebiyle tamamlanamayan Kadınlar Süper Ligi’nde Beşiktaş ile Fatih Vatanspor daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu 6 karşılaşmayı da kazanmayı başaran Beşiktaş, bu sezon Fatih Vatanspor ile grup aşamasında da karşılaştı. Bu mücadeleyi 1-0 kazanan Beşiktaş, finalde de rakibine karşı elde ettiği seriyi devam ettirmek isteyecek.

Kadınlar Süper Ligi’nde şampiyonu belirleyecek Fatih Vatanspor-Beşiktaş karşılaşmasını, Çarşamba günü 18.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.