Bundesliga 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

02.05.2021 - 22:17

Bundesliga 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 32’nci haftanın programı belli oldu. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oynanacağı Bundesliga 32’nci haftasında 8 Mayıs Cumartesi günü 16.30’daki Wolfsburg-Union Berlin mücadelesini, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundesliga’da heyecan 32’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Birbirinden kritik karşılaşmaların oynanacağı 32’nci haftada A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz mücadele de belli oldu. Cumartesi günü 16.30’daki Wolfsburg-Union Berlin karşılaşmasını, şifresiz olarak A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Wolfsburg’un Kredisi Kalmadı


Bundesliga 31’inci haftasında Borussia Dortmund’u konuk eden Wolfsburg, karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Bu sonuç Wolfsburg’un 57 puanda kalması, Dortmund’un ise 55 puana yükselmesi anlamına geldi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmasına kesin gözüyle bakılan Wolfsburg, bu mağlubiyetle tüm kredisini tüketti.

Union Berlin mücadelesinin ardından Leipzig ile karşılaşacak olan Wolfsburg, son haftada Mainz’i konuk edecek. İlk 4 sıra için kazanması gereken Wolfsburg’un bu maç öncesinde önemli bir eksiği bulunmuyor.

Union Berlin’de Hedef İlk 6


Sezonun flaş ekiplerinden Union Berlin, son 5 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Tekrar üst sıralara çıkan Union Berlin, Wolfsburg deplasmanında da kazanarak ilk 6 için umutlarını devam ettirmek istiyor.

31’inci haftada Werder Bremen’i konuk eden Union Berlin, Pohjanpalo’nun 3 golüyle rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sezon Max Kruse önderliğinde iyi sonuçlar alan Union Berlin’de Wolfsburg mücadelesi öncesinde herhangi bir eksik bulunmuyor.

3 Resmi Maçın 2’si 2-2


Wolfsburg ile Union Berlin, daha önce 3 kez resmi maçlarda karşı karşıya geldi. 2019 yılındaki ilk randevuda Wolfsburg rakibini 1-0 ile geçmeyi başarmıştı. Ardından oynanan iki mücadele ise 2-2 sona erdi. 

İlk 4 sıra için tüm kredisini tüketen ve artık kazanmaktan başka şansı kalmayan Wolfsburg ile sezon başından bu yana iyi futbol oynayan Union Berlin arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından şifresiz olarak takip edebilirsiniz.