30 Nisan-2 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

29.04.2021 - 23:22

30 Nisan-2 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Avrupa’da futbol liglerinde sona gelinirken önemi son derece fazla olan birçok müsabaka oynanacak. 30 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasında öne çıkan karşılaşmaları ve şifresiz mücadeleleri sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü futbol listesi sınırlı olunca dümeni basketbola kıracağız. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

19.00 Unics Kazan-Monaco: İlk maçta kazanarak Eurocup şampiyonluğu için dev bir adım atan Monaco, Rusya’da da kazanarak şampiyon olmak istiyor. Kazan ise seriyi üçüncü maça taşıma niyetinde. Eurocup’ta şampiyonluk mücadelesini; Tivibu Spor, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

20.00 Zenit-Barcelona: Beklentilerin ötesinde geçen Zenit-Barcelona serisinin 4’üncü maçında Barcelona seriyi bitirmek için sahaya çıkacak. Zenit ise 2-2’yi bularak önümüzdeki haftaya seriyi taşımak niyetinde. Serinin dördüncü maçını, beIN Sports HD 3 ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.45 Bayern Münih-Milano: Sonuç ne olursa olsun sezonun en başarılı ekiplerinden Bayern Münih, şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Milano ile kozlarını paylaşacak. Serinin 4’üncü maçında neler olacağının yanıtı ise beIN Sports 4 ekranlarından verilecek.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Spor Toto 1. Lig’de düğümün çözülmesi bekleniyor. Ligue 1 ve Süper Lig’de de kritik mücadeleler futbolseverlerin karşısına çıkıyor.

16.00 Spor Toto 1. Lig Konferans Yayın: Spor Toto 1. Lig’de hem küme düşmeme savaşı hem de ilk 2 savaşı devam ediyor. Tüm mücadeleler beIN Sports ekranlarında ve dönüşümlü yayınla TRT Spor’da futbolseverlerin karşısına çıkıyor.

18.00 Imoco-Vakıfbank: CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde final heyecanı yaşanacak. Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Imoco ile temsilcimiz Vakıfbank finalde kozlarını paylaşacak. Şampiyonu belirleyecek bu mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

20.30 Beşiktaş-Hatayspor: Şampiyonluk yarışı bir kenara Çaykur Rizespor mücadelesi sonrasında Sergen Yalçın’ın açıklamaları bu maçı biraz daha heyecanla beklememizi sağlıyor. Maç sonunda “Hatay teknik direktörü kendi maçının hemen ardından Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış diye açıklama yapıyor. Göreceğiz Cumartesi günü ne olacağını.” diyen Sergen Yalçın’ın bu açıklamalarının takıma nasıl etki edeceği merak konusu. Keyifli geçmeye aday bu mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü eğlenceli geçmeye aday üç karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

18.30 Manchester United-Liverpool: Sıralamadan bağımsız, Manchester United-Liverpool karşılaşmaları dünyanın her yerinde fazlasıyla ilgi çekiyor. Bu mücadelenin de günün en dikkat çekici karşılaşmalarından biri olduğunu söylemek çok zor değil. Liverpool’un kazanmaktan başka çaresinin olmaması da bu mücadeleyi biraz daha ilgi çekici hâle getiriyor. Bu dev mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Gençlerbirliği-Galatasaray: Şampiyonluk umutlarını diri tutmak isteyen Galatasaray ile hafta içi aldığı mağlubiyet sonrası fazla kredisi kalmayan Gençlerbirliği kozlarını paylaşıyor. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

22.00 Monaco-Lyon: Fransa’da haftanın maçı Monaco ile Lyon arasında oynanacak. Şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen Monaco, geçtiğimiz hafta dev bir yara alan Lyon ile kozlarını paylaşacak. Bu heyecanlı mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ekranlarında Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak. Tüm karşılaşmalar aynı saatte olduğu için Cumartesi günü dönüşümlü bir yayın yapılacak. 

Tivibu Spor, Unics Kazan-Monaco Eurocup final serisini ve Nesibe Aydın-Galatasaray Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisini basketbolseverlerle şifresiz olarak buluşturacak. Ayrıca Pazar günü Rangers-Celtic derbisi de bu ekranlarda şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Elche-Atletico Madrid: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.