La Liga 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.04.2021 - 20:47

La Liga 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da şifresiz maç yayınları 32’nci hafta ile birlikte yeniden başlıyor. Cumartesi günü 17.15’teki Valladolid-Cadiz karşılaşmasını, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, iki haftalık aranın ardından şifresiz yayınlarına devam ediyor. La Liga 32’nci haftasının programını açıklayan D-Smart, Cumartesi günü 17.15’teki Valladolid-Cadiz mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlayacak.

Son 10 Maçta Tek Galibiyet

La Liga’da alt sıralardan kurtulmaya çalışan ekiplerden Valladolid, son haftalarda iyi bir performans gösteremiyor. Ciddi sorunlar yaşayan ve bir türlü kazanamayan Valladolid, son 10 haftada sadece 1 galibiyet alabildi.

Geçtiğimiz hafta Granada’ya kendi evinde kaybeden Valladolid, hafta içi direkt olarak rakiplerinden Elche’ye konuk oldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Valladolid, ikinci yarıda baskıyı arttırdı ve mücadelenin son dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı. 28 puanla 17’nci sırada yer alan Valladolid, Cadiz’i mağlup ederek derin bir nefes almak istiyor.

Real Madrid’e Diş Geçiremedi

Cadiz ise hafta içi Real Madrid’i konuk etti. Mücadeleye beklentilerin ötesinde bir başlangıç yapan ve birkaç pozisyon da bulan Cadiz, ilk yarının son dakikalarında yediği gollerle karşılaşmayı 3-0 kaybetti. Hafta sonu da Celta Vigo ile 0-0 berabere kalan Cadiz’in gol atamama serisi böylece 2 maça çıktı.

36 puanı bulunan Cadiz’in bu sezon tek hedefi son haftalara korkulu rüya görmeden girmek. Bu hedef doğrultusunda Valladolid deplasmanından puanla dönmeyi planlıyorlar.

Aralarındaki Son Maçlar Kısır Geçiyor

Bu sezon oynanan ilk lig maçında Cadiz ile Valladolid 0-0 berabere kalmıştı. İki ekibin birbirleriyle oynadığı son 5 maçta sadece 5 gol atılabildi. Bu karşılaşmaların ikisini Valladolid kazanırken, birinden Cadiz galibiyetle ayrıldı.

Kümede kalmak için kazanmak zorunda olan ama bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Valladolid ile sezon sonunda sorun yaşamamak için bu deplasmandan puan çıkarmayı planlayan Cadiz arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.