WTA İstanbul Finali Kanal D’de

23.04.2021 - 19:25

WTA İstanbul Finali Kanal D’de

WTA İstanbul turnuvasında final heyecanı Pazar günü 17.00’de yaşanacak. Hafta boyunca Spor Smart ve Sports TV ekranlarından tenis tutkunlarıyla buluşan WTA İstanbul’da finalin adresi Kanal D oldu.

Birbirinden başarılı raketlerin katıldığı TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da sona gelindi. Hafta boyunca tüm maçlar Sports TV ve Spor Smart ekranlarından tenis tutkunlarıyla buluştu. Turnuvanın final karşılaşmasının adresi ise Kanal D oldu. Pazar günü 17.00’de başlayacak final karşılaşmasını, Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz.

Kanal D Twitter Hesabından Müjdeyi Verdi

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da final karşılaşmasını ekranlara getireceğini Twitter hesabından paylaşan Kanal D, turnuva ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

19-25 Nisan tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlenen "TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul” turnuvasının final maçı Pazar günü gerçekleşecek. Adrenalin ve rekabet dolu maçta kadın tenisçiler kupayı kaldırmak için mücadele edecek. O heyecan dolu dakikalar canlı olarak Kanal D’de yayınlanacak.

Yarı Final Karşılaşmaları Cumartesi Günü Oynanacak

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da heyecan hafta başı oynanan karşılaşmalarla başladı. Önemli isimlerin katıldığı turnuvada Cuma günü çeyrek final karşılaşmaları oynandı. Yarı final mücadelelerinin Cumartesi günü oynanacağı turnuvada final Pazar günü ekranlara gelecek. 17.00’de başlayacak olan final mücadelesini, şifresiz olarak Kanal D ekranlarından takip edebileceksiniz.

Turnuvada yarı final eşleşmeleri henüz netlik kazanmadı. Diğer yandan hafta başından bu yana istikrarlı bir performans gösteren Elise Mertens’in turnuvanın favorisi olduğu ve bir şekilde kendini finale atacağı tahmin ediliyor. Son dönemde iyi bir performans gösteren Soran Cirstea’nın da final için iddialı olması bekleniyor.

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da yarı final mücadeleleri Cumartesi günü 14.00 ve 16.00’da başlayacak. İki karşılaşma da Spor Smart 82’nci kanaldan tenis tutkunlarıyla buluşacak. Ayrıca turnuvada çiftler maçları da Sports TV ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.