Bundesliga 31’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.04.2021 - 16:22

Bundesliga 31’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak mücadele belli oldu. Cumartesi günü 16.30’dan itibaren Mainz-Bayern Münih mücadelesini, şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Bundesliga’da hafta içi seansını ekranlara getirmeyen A Spor, hafta sonunda şifresiz maç yayınlarına devam ediyor. 31’inci hafta programını açıklayan A Spor, Cumartesi günü 16.30’daki Mainz-Bayern Münih karşılaşmasını futbolseverlerle buluşturacak.

Son 10 Maçta Tek Mağlubiyet

Sezona istediği gibi giriş yapamayan ve ligin ikinci yarısında Bundesliga’yı yakından takip edenler tarafından yapılan yorumlarda düşme adayı gösterilen Mainz, inanılmaz bir performans göstererek kendini dipten yukarı atmayı başardı. Son 10 karşılaşmada sadece 1 kez kaybeden Mainz, son 5 maçın 4’ünü kazanarak dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Mainz, güçlü Bayern Münih karşısında da kazanarak son 3 haftaya çok daha rahat girmek istiyor.

Bayern Münih Kazanırsa Şampiyon

Sezon ortasında tökezleyen ve “bu sezon farklı bir takım mı şampiyon oluyor?” sorusunu sordurtan Bayern Münih, yine son düzlüğe büyük bir avantajla girdi. Son 4 haftaya ikinci sıradaki Leipzig’in 10 puan önünde giren Bayern Münih, geçtiğimiz hafta Leverkusen’i geçmeyi başardı.

71 puanla lider olan Bayern Münih, kalan 4 haftada 3 puan alması durumunda 2020/21 sezonunu da şampiyon tamamlayacak. Bayern Münih’te Lewandowski ve Gnabry dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Bol Gollü Bayern Galibiyetleri

Son dönemde Mainz ile Bayern Münih arasında oynanan tüm maçlarda Bayern Münih’in bariz üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 5 maçı da kazanan Bayern Münih, bu 5 maçta Mainz kalelerine 22 gol atmayı başardı. Mainz ise Bayern Münih karşısındaki son galibiyetini 2016 yılında 2-1’lik sonuçla elde etti.

Son haftalarda gösterdiği performansla kendini orta sıralara atmayı başaran Mainz ile kazanması durumunda hiçbir sonuca bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek olan Bayern Münih arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.