Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague Çeyrek Final Maçı Şifresiz beIN Sports Haber'de

18.04.2021 - 15:57

Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague Çeyrek Final Maçı Şifresiz beIN Sports Haber'de

Euroleague’de çeyrek finale heyecanı Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşmasıyla başlıyor. Salı günü 20.00’deki bu mücadeleyi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de geçtiğimiz hafta sona eren normal sezonun ardından çeyrek final maçları Salı günü başlıyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri toplam 8 maçın oynanacağı Euroleague’de yayıncı kuruluş beIN Sports, yayın takvimini açıkladı. Buna göre Salı günü 20.00’deki Anadolu Efes-Real Madrid mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından takip edebileceksiniz.

Anadolu Efes Normal Sezonun Sonunu İyi Getirdi

Euroleague’de normal sezona beklentilerin gerisinde bir başlangıç yapan Anadolu Efes, ligin ikinci yarısıyla birlikte vites arttırdı ve normal sezonu 3’üncü sırada bitirmeyi başardı. Sezonun son maçında Milano’ya farklı kaybetse de son bölümü oldukça iyi geçiren Anadolu Efes, bu formunu Real Madrid karşısında da devam ettirmeyi planlıyor.

Ligde hafta sonu Fenerbahçe Beko’da çıkan Covid-19 vakaları sebebiyle maç oynamayan Anadolu Efes’te Real Madrid maçı öncesinde herhangi bir eksik bulunmuyor.

En Etkileyici Performans Pablo Laso’dan Geldi

Geçtiğimiz senelerin gerisinde bir takımla mücadele eden Real Madrid’de bu sezon işler genel olarak istenildiği gibi gitmedi. Sezon başında transfer krizi, sakatlıklar, Campazzo’nun takımdan ayrılması ve benzerleri derken zorluklar içinde mücadele eden Real Madrid, kendini bir şekilde ilk 8 içine atmayı başardı. Bu başarıda aslan payı kuşkusuz koç Pablo Laso’nundu.

Sorunlarla mücadele eden ama Euroleague’deki tüm takımlar içerisinde en tecrübeli takım olan Real Madrid, favori olarak çıkmadığı seride sürpriz peşinde olacak.

Normal Sezonda Deplasman Takımları Kazandı

Normal sezonda İstanbul’daki mücadeleyi Real Madrid, Madrid’deki karşılaşmayı ise temsilcimiz Anadolu Efes kazanmayı başarmıştı. Son 10 karşılaşmada 3 kez Anadolu Efes, 7 kez de Real Madrid sahadan galibiyetle ayıldı.

Euroleague’de çeyrek finalde kozlarını paylaşacak Anadolu Efes ile Real Madrid’in bu eğlenceli randevusunu, Salı günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.