CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko Euroleague Çeyrek Final Maçı Şifresiz beIN Sports Haber’de

18.04.2021 - 16:37

CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko Euroleague Çeyrek Final Maçı Şifresiz beIN Sports Haber’de

Euroleague’de çeyrek final karşılaşmalarını ekranlara getiren beIN Sports, bu hafta şifresiz olarak yayınlayacağı ikinci mücadeleyi açıkladı. Cuma günü 20.00’deki CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague normal sezonunda her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, çeyrek final eşleşmelerinde de geleneği bozmadı. Salı günü Anadolu Efes-Real Madrid mücadelesini şifresiz olarak ekranlara getirecek olan beIN Sports, haftanın ikinci şifresiz maçını da açıkladı. Buna göre Cuma günü 20.00’deki CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mike James’in Gidişi CSKA’yı Olumlu Etkiledi

Koç Itoudis ile sorun yaşayan ve geçtiğimiz günlerde Brooklyn Nets ile anlaştığı belirtilen Mike James, CSKA’nın Euroleague çeyrek final maçlarında takımda olmayacak. Birçok otoriteye göre James’in takımdan ayrılması CSKA Moskova’ya olumlu yansıyacak. 

Mike James’in takımdan ayrılmasıyla kısa rotasyonu oldukça sorunlu bir hâl alan CSKA Moskova’da, Milutinov da sakatlığı sebebiyle seride forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Beko’da Covid-19 Belirsizliği

Fenerbahçe Beko'da ise sezonun en kritik bölümünde Covid-19 vakaları can sıktı. Cuma günü oynanması planlanan Anadolu Efes karşılaşması artan vakalar sebebiyle iptal edilirken, CSKA Moskova eşleşmesinin akıbeti hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Öte yandan 7-8 eksikle Moskova deplasmanına gitmesi beklenen Fenerbahçe Beko’nun nasıl bir kadro ile sahada olacağı merak konusu.

Covid-19 testi pozitif çıkan oyuncular ve sakatlığı devam eden Vesely’nin forma giyemeyeceği seride Fenerbahçe en azından İstanbul’a 1 maç çalarak dönmek istiyor.

Seride İlk Maç Çarşamba Günü

Salı günü başlayacak olan Euroleague çeyrek final eşleşmelerinde CSKA Moskova ile Fenerbahçe Beko arasındaki ilk randevu, Çarşamba günü oynanacak. Bu mücadelenin adresi ise beIN Sports HD 3 olacak. Serinin ikinci karşılaşması ise şifresiz olarak ekranlara gelecek.

CSKA Moskova ile Fenerbahçe Beko arasındaki Euroleague çeyrek final serisinin ikinci maçını, Cuma günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.