Kadınlar Futbol Ligi Çeyrek Finalden İtibaren D-Smart’ta

16.04.2021 - 22:07

Kadınlar Futbol Ligi Çeyrek Finalden İtibaren D-Smart’ta

Kadınlar Futbol Ligi heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Organizasyonda çeyrek final maçlarından itibaren tüm müsabakalar, D-Smart’ın başarılı spor kanallarından futbolseverlerle buluşacak.

Başlayıp başlamayacağı tartışma konusu olan Kadınlar Futbol Ligi, yarın oynanacak karşılaşmalarla sonunda başlıyor. 4’erli gruplar şeklinde eleme formatında oynanacak olan Kadınlar Futbol Ligi’nin yayıncısı da belli oldu. Grup maçlarının ardından oynanacak çeyrek final karşılaşmalarının tamamı D-Smart’tan ekranlara gelecek. Grup maçlarının ise şu an için Türkiye’de resmi bir yayıncısı bulunmuyor.

1 Hafta İçinde Çeyrek Finallere Geçilmesi Planlanıyor

Covid-19 sebebiyle en çok sorunu yaşayan organizasyonlardan Kadınlar Futbol Ligi, 17 Nisan’da grup maçlarıyla başlıyor. 4 grupta mücadele edecek toplam 16 takımın amacı, çeyrek finale yükselmek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan ekiplerin çeyrek finale yükseleceği organizasyonda, bu sürecin 1 hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

17’sinde A ve B Grubu karşılaşmalarının başlayacağı Kadınlar Futbol Ligi’nde, grup karşılaşmaları 24 Nisan’da sona erecek ve çeyrek finale yükselecek takımlar belli olacak. Mayıs ayının hemen başında da çeyrek finallerin oynanması planlanıyor. Çeyrek finalden itibaren tüm karşılaşmalar D-Smart’ın spor kanallarından naklen yayınlanacak.

Tüm Karşılaşmalar Antalya’da

Covid-19 sebebiyle ilk defa, lig karşılaşmaları eleme sistemiyle düzenlenecek. Kadın Futbol Ligi’nde tüm maçlar Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanacak ve çeyrek finalden itibaren tüm maçların heyecanı canlı yayınlarla Spor Smart’ta yaşanacak. Grup etabı karşılaşmalarının ise şu an için resmi bir yayıncısı bulunmuyor.

Eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda Türkiye şampiyonu olacak takım, 2021/22 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazanacak.

D-Smart İçeriklerinin Sayısını Arttırıyor

Geçtiğimiz yıllarda La Liga yayın ihalesini alarak dikkat çekmeyi başaran D-Smart, İspanya ACB ve Almanya Kupası karşılaşmalarının da resmi yayıncısı. Birkaç ay önce Asya kupalarını yayın portföyüne ekleyen D-Smart, Kadınlar Futbol Ligi çeyrek final karşılaşmalarıyla da içerik sayısını arttırdı. D-Smart’ın ilerleyen günlerde farklı organizasyonları da sporseverlerle buluşturması bekleniyor.