Bundesliga 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.04.2021 - 13:53

Bundesliga 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Cumartesi günü 16.30’daki Gladbach-Frankfurt karşılaşmasını, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hem üst hem de alt sıralarda kıyasıya bir yarışın yaşandığı Bundesliga’da son haftalara giriliyor. Her hafta Bundesliga’dan bir karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor da yayınlarına devam ediyor. 29’uncu hafta programını açıklayan A Spor, Cumartesi günü Gladbach-Frankfurt mücadelesini futbolseverlerle buluşturacak. Karşılaşmayı 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gladbach İlk 6’ya Girmek İstiyor

Sezonun başında etkileyici bir performans gösteren Gladbach, teknik direktör Rose’un önümüzdeki sezon için Dortmund ile anlaştığını duyurması sonrasında tepetaklak oldu. Üst üste alınan mağlubiyetlerle ilk 4 yarışında oldukça geri düşen Gladbach, son haftalarda iyi sonuçlar alınca hedefi ilk 6 olarak güncelledi.

İki hafta üst üste galip geldikten sonra geçtiğimiz hafta Hertha Berlin’e konuk olan Gladbach, mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçla birlikte namağlup serisini 3 maça çıkaran Gladbach, seriyi güçlü Frankfurt önünde de devam ettirmek istiyor.

Frankfurt Dev Bir Adım Attı

Bundesliga’da en etkileyici oyunlardan birini oynayan Frankfurt, geçtiğimiz hafta Wolfsburg’u konuk etti. Sezonun belki de en keyifli maçından 4-3’lük galibiyetle ayrılan Frankfurt, ilk 4 yolunda dev bir adım attı.

Dortmund’un 7 puan önünde 4’üncü sırada yer alan ve kalan 6 haftada 11 puan alması durumunda Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı elde edecek olan Frankfurt, ligde son 10 maçta sadece 1 kez mağlup oldu.

Adi Hütter İçin Enteresan Mücadele

Sezonun en başarılı teknik direktörlerinden Adi Hütter’in önümüzdeki sezon Gladbach’ın başına geçeceğine dair haberlerin sayısı her geçen gün artıyor. Frankfurt’ta bu sezon harikalar yaratan tecrübeli teknik direktör için de bu maç bir hayli enteresan olacak.

Son üç haftadır iyi sonuçlar alan Gladbach ile sezonun en başarılı performanslarından birine imza atan Frankfurt arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.