16-17-18 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

15.04.2021 - 23:15

16-17-18 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Birbirinden önemli karşılaşmaların oynanacağı 16, 17 ve 18 Nisan tarihlerinde öne çıkan maçları ve şifresiz karşılaşmaları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü Euroleague Kadınlar mücadelesiyle güne başlıyor ve Fransa Ligue 1 ile günü tamamlıyoruz. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

16.00 Fenerbahçe Öznur Kablo-Ekaterinburg: Şampiyonluğun en güçlü iki adayı kozlarını yarı finalde paylaşıyor. Yaklaşık 2 yıldır mağlubiyet yaşamayan Ekaterinburg ile temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo arasındaki bu keyifli mücadeleyi, 16.00’dan itibaren FB TV ve FIBA TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz. 

19.00 Beşiktaş-Ankaragücü: Hikmet Karaman ile çıkışa geçen Ankaragücü, şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Beşiktaş’a konuk oluyor. Haftanın en keyifli mücadelelerinden Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasını, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Lille-Montpellier: Emin adımlarla şampiyonluğa giden Lille, güçlü Montpellier’i konuk ediyor. Montpellier’nin son 10 resmi maçta mağlubiyet yaşamamış olması, mücadeleyi oldukça ilgi çekici hâle getiriyor. Bu karşılaşmayı, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü espor ile başlıyor ve kapanışı Copa del Rey ile yapıyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

14.00 İstanbul Wild Cats-1907 Fenerbahçe: Yarı finalde iki inanılmaz maç oynayan İstanbul Wild Cats ile 1907 Fenerbahçe, şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Cumartesi 14.00’teki bu dev randevu, LoLespor Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

19.30 Chelsea-Manchester City: FA Cup’ta finale yükselecek ilk takım Chelsea-Manchester City mücadelesiyle belli oluyor. Haftanın sonucu merakla beklenen bu mücadelesinin adresi Tivibu Spor 3.

22.30 Athletic Bilbao-Barcelona: Copa del Rey’de sona gelindi. Sezonun ikinci bölümünde iyi oynayan Barcelona ile tek hedefi Copa del Rey’i müzesine götürmek olan Bilbao karşı karşıya geliyor ve bu dev mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü Serie A’da oldukça keyifli iki karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Günün ilgi çekici karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Atalanta-Juventus: Kabus gibi bir sezon yaşayan Juventus, son dönemin formda ekiplerinden Atalanta’ya konuk oluyor. Haftanın sonucu merak edilen mücadelelerinden Atalanta-Juventus karşılaşmasını, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

19.00 Başakşehir-Fenerbahçe: Küme düşme hattında yer alan Başakşehir, şampiyonluk umudunu devam ettirmek isteyen Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Haftanın kritik mücadelesinin adresi beIN Sports HD 1.

21.45 Napoli-Inter: 11 maçtır galip gelen ve zirvede yalnız kalan Inter, Napoli deplasmanında da kazanarak rakiplerinin az olan ümidini tamamen tüketmek istiyor. Napoli ise ilk 4 için mutlak kazanmak zorunda. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca TRT Spor ekranlarında Cuma günü 17.30’da Türkiye-Rusya Hentbol Kadınlar Dünya Kupası eleme karşılaşması naklen yayınlanacak.

TRT Spor 2 ekranlarından ise Cumartesi 15.15’teki Galatasaray-Bursaspor ve Pazar 15.15’teki Tofaş-Darüşşafaka karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Ayrıca TVF Sultanlar Ligi ve TVF Efeler Ligi final serileri heyecanı da TRT Spor 2 ekranlarında yaşanacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 16.30’da Bundesliga’dan bir mücadele futbolseverlerle buluşacak. Şifresiz olarak yayınlanacak mücadele, ilerleyen günlerde açıklanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

La Liga’da 1 Maç: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoLespor Youtube

Euroleague Kadınlar Final Four: FIBA TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.