Bundesliga 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

09.04.2021 - 16:34

Bundesliga 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 28’inci haftanın programı belli oldu. Cumartesi günü 16.30’daki Frankfurt-Wolfsburg mücadelesini, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gerek kümede kalma gerekse Şampiyonlar Ligi’ne katılım yarışının nefes kestiği Bundesliga’da 28’inci haftanın programı belli oldu. Her hafta 1 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan A Spor, bu hafta Frankfurt-Wolfsburg karşılaşmasını futbolseverlerle buluşturacak. Bu mücadeleyi, Cumartesi 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Frankfurt Yolu Yarıladı

Geçtiğimiz hafta Dortmund’a konuk olan Frankfurt, mücadeleyi 2-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım yolunda önemli bir adım attı. Maçın başından sonuna etkili bir oyun ortaya koyan Frankfurt, böylece 5’inci sıradaki rakibiyle puan farkını 7’ye çıkardı.

Son 7 haftaya girilirken 5’inci sıranın 7 puan önünde yer alan Frankfurt, Wolfsburg karşısında da galip gelerek en azından farkı korumak istiyor. Son 10 maçta yalnızca Werder Bremen’e mağlup olan Frankfurt, Dortmund galibiyeti öncesinde de Union Berlin’i 5-2 geçmeyi başarmıştı. 

Wolfsburg Daha Rahat

27’nci haftada Köln’ü konuk eden Wolfsburg, rakibini tek golle geçmeyi başardı. Bu galibiyetle 54 puana yükselen Wolfsburg, 3’üncü sıradaki yerini de korudu. Kalan haftalarda ilk 4 için son derece iddialı olan Wolfsburg’un hedefi bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek.

Hoffenheim mağlubiyeti sonrasında Schalke’yi geçen ve ardından 2 maç daha kazanan Wolfsburg, 3 maçlık galibiyet serisini bir kademe ileri taşımak istiyor.

Wolfsburg İlk Yarıdaki Maçı Kazanmayı Başarmıştı

Ligin ilk yarısında Volkswagen Arena’da kozlarını paylaşan Wolfsburg ile Frankfurt’un bu karşılaşmasında gülen taraf 2-1’lik sonuçla Wolfsburg olmuştu. İki ekip arasında oynanan son 8 maçın 7’sinde deplasman ekiplerinin kaybetmeden evine dönmesi dikkat çekiyor.

Bu maçın diğer dikkat çeken özelliği ise iki ekibin golcülerinin oldukça formda olması. Frankfurt’un golcüsü Silva 22 golle gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alıyor. Wolfsburg’un golcüsü Weghorst ise 17 golle yarışta 4’üncü sırada.

Şampiyonlar Ligi’ne katılma yarışını yakından ilgilendiren Frankfurt -Wolfsburg mücadelesini, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.