9-10-11 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

08.04.2021 - 20:09

9-10-11 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

9, 10 ve 11 Nisan tarihlerinde öne çıkan mücadeleleri ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü Euroleague eksenli bir liste karşımızda. Günün öne çıkan karşılaşmaları ise şu şekilde sıralanıyor:

20.00 Zenit-Maccabi Tel Aviv: Play off yolunda hata yapmak istemeyen Zenit, iddiasız kalmasına rağmen son dönemde iyi sonuçlar alarak dikkat çeken Maccabi Tel Aviv’i konuk ediyor. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Milano-Anadolu Efes: İlk 3’ü garantileyen temsilcimiz Anadolu Efes, saha avantajıyla play offa girmek isteyen Milano’ya konuk oluyor. Panathinaikos karşısında sürpriz bir yenilgi alan Milano, temsilcimiz önünde bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacak. Bu karşılaşmayı, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

22.00 Metz-Lille: Geçtiğimiz hafta PSG’yi deplasmanda geçerek şampiyonluk için favori konumuna geçen Lille, güçlü Metz’i de mağlup ederek rakiplerinin direncini kırmak istiyor. Haftanın açılış maçının adresi ise beIN Sports Max HD 1.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Türkiye Süper Ligi ile açıyor ve kapanışı dünyanın en büyük karşılaşmalarından biriyle yapıyoruz.

16.00 Çaykur Rizespor-Trabzonspor: Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Trabzonspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. İki camianın aralarının çok iyi olmaması ve Rizespor’un konum itibarıyla bu maçtan puan çıkarmak zorunda olması maçı keyifli hâle getiriyor. Bu mücadeleyi, 16.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Galatasaray-Karagümrük: Alınan kötü sonuçlara rağmen şampiyonluk yarışının içinde kalan Galatasaray, Karagümrük karşısında belki de sezonun kırılma maçına çıkıyor. Maçta puan kaybedilmesi durumunda büyük ihtimalle devre dışı kalacak olan Galatasaray’ın ligin iyi ekiplerinden Karagümrük karşısında neler yapacağının yanıtı beIN Sports HD 1 ekranlarından verilecek.

22.00 Real Madrid-Barcelona: Son dönemde daha iyi gözüken iki ezeli rakip, La Liga 30’uncu haftasında kozlarını paylaşıyor. Hafta içi Liverpool karşısında belki de sezonun en iyi futbolunu oynayan Real Madrid ile Valladolid karşısında felaket bir oyun oynamasına rağmen kazanmayı başaran Barcelona arasındaki bu mücadeleyi, Sport Smart ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise biraz daha sönük bir liste karşımızda. Günün öne çıkan karşılaşmaları ise şu şekilde sıralanıyor:

16.00 Ankaragücü-Gençlerbirliği: Hikmet Karaman’ın gelişiyle çıkışa geçen Ankaragücü, Özcan Bizati yönetiminde 4 maçta 10 puan toplayan Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Sezonun en kritik karşılaşmaları arasında yer alan bu mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.30 Tottenham-Manchester United: Son yılların en keyifsiz Premier Ligi sezonunda keyifli geçmeye aday mücadelelerinden biri Londra’da oynanacak. Mourinho ile oyuncular arasında ipler yine kopma noktasına gelmiş vaziyette. İlk 4’e girilememesi durumunda muhtemelen Mourinho ile yollar ayrılacak. Manchester United ise ligde ikinci sırada ve görece rahat bir konumda. Premier Lig’de haftanın maçı olarak görülen Tottenham-Manchester United mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz. 

22.00 Lyon-Angers: Haftanın kapanışını ise Fransa Ligue 1’den yapıyoruz. Son haftalarda kötü sonuçlar alan ve bir anda kendini 4’üncü sırada bulan Lyon, kolay kolay kaybetmeyen Angers’i konuk ediyor. Kazanmak zorunda olan Lyon’un Angers önünde neler yapacağının yanıtını beIN Sports HD 3 ekranlarından alabilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

beIN Sports Haber ekranlarında Cuma günü 21.45’teki Milano-Anadolu Efes mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

TRT Spor 2 ekranlarından ise Cumartesi 15.15’teki Pınar Karşıyaka-Galatasaray ve Pazar 15.15’teki Türk Telekom-Gaziantep Basket karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Ayrıca TVF Sultanlar Ligi ve TVF Efeler Ligi final serileri heyecanı da TRT Spor 2 ekranlarında yaşanacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 16.30’da Bundesliga’dan bir mücadele futbolseverlerle buluşacak. Şifresiz olarak yayınlanacak mücadele, ilerleyen günlerde açıklanacak.

Tivibu Spor ekranlarında Pazar günü 14.30’daki Genk-St Truiden mücadelesini, şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Athletic Bilbao-Alaves: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Buz Hokeyi Süper Ligi: Buz Hokeyi TV Youtube

Curling Süper Ligi: Curling TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.