La Liga 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

08.04.2021 - 18:12

La Liga 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da 30’uncu haftanın programı belli oldu. 10 Nisan Cumartesi günü 17.15’te başlayacak olan Athletic Bilbao-Alaves mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebileceksiniz.

Son haftalarda biraz daha tempolu bir futbolun oynandığı La Liga’da her hafta bir maç yayıncı kuruluş D-Smart tarafından şifresiz olarak ekranlara getiriliyor. 30’uncu haftada da yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 17.15’teki Athletic Bilbao-Alaves karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Athletic Bilbao Kazanmakta Zorlanıyor

La Liga’nın köklü ekiplerinden Athletic Bilbao, son dönemde kazanmakta zorlanıyor. Son 5 lig maçında sadece 1 kez kazanabilen Bilbao, geçtiğimiz hafta İspanya Kral Kupası 2020 finalinde ezeli rakibi Real Sociedad’a mağlup oldu.

Athletic Bilbao son haftalarda galip gelmekte zorlanmasına rağmen ligde rahat bir konumda. Üst sıralara tırmanması da alt sıralara düşmesi de çok kolay görünmeyen Bilbao, kalan haftalarda görece rahat maçlar oynayacak.

Alaves Kazanmak Zorunda

Sönük başlayan La Liga’da son haftalara girilirken hem üst sıralar hem de alt sıralardaki yarış nefes kesiyor. Bu sezon hayal kırıklığı yaratan Alaves ise bu yarışın alt bölümünde. Ligde son sırada yer alan Alaves, geçtiğimiz hafta Celta Vigo’yu konuk etti.

Mücadeleye çok kötü bir başlangıç yapan Alaves, bir türlü istediği oyunu sergileyemediği karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Şubat ayının başından bu yana ligde galip gelemeyen Alaves, kazanarak kümede kalma yarışında umutlanmak istiyor.

Ligin İlk Yarısında Kazanan Alaves Olmuştu

Bu sezon sadece 5 kez kazanabilen Alaves, ligin ilk yarısında konuk ettiği Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bununla birlikte son dönemde Bilbao deplasmanında oynadığı maçlarda galip gelemeyen Alaves, şanssızlığını bu maçta kırmak istiyor.

Ligin son bölümüne iddiasız giren Athletic Bilbao ile ligin son sırasında yer alan Alaves’in bu kritik randevusu, Cumartesi günü 17.15’ten itibaren şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalında olacak.