Bundesliga 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.04.2021 - 12:12

Bundesliga 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 27’nci haftanın şifresiz maçı belli oldu. 3 Nisan Cumartesi 16.30’daki Wolfsburg-Köln mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundesliga’da birbirinden önemli mücadelelerin oynanacağı 27’nci haftanın programı belli oldu. Her hafta bir karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, bu hafta Cumartesi günü Wolfsburg-Köln mücadelesini, futbolseverlerle buluşturacak. Hem kümede kalma hem de Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma yarışını yakından ilgilendiren bu karşılaşmanın başlama saati 16.30.

Wolfsburg Kazanarak İlk 4’teki Yerini Sağlamlaştırmak İstiyor

25’inci haftada Schalke’yi, milli maç arası öncesinde de Werder Bremen’i geçen Wolfsburg, 3’üncü sıradaki yerini biraz daha garanti altına aldı. Sezonu ilk 4’te tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Wolfsburg, Dortmund ile Frankfurt’un birbirleriyle oynadığı haftada yerini daha da sağlamlaştırmanın peşinde olacak.

26 hafta sonunda 51 puanı bulunan Wolfsburg’da bu mücadele öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Köln’ün Kazanamama Serisi 6 Maça Çıktı

Milli maç arası öncesinde Dortmund’u konuk eden Köln, kazanamama serisini bu maçta da sonlandıramadı. Bununla birlikte kazanamadıkları diğer 5 maçın aksine Dortmund karşısında daha istekli göründüler.

Dortmund karşısında maçın başında geri düşen Köln, özellikle ikinci yarıda rakibine zor anlar yaşattı. 2-1 öne de geçen Köln, son dakikalarda Haaland’ın bulduğu gole engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Ligde 23 puanı bulunan Köln, Wolfsburg deplasmanında kazanarak küme düşme hattından kurtulmayı planlıyor.

Köln Rakibini Deplasmanda 2010’dan Bu Yana Mağlup Edemiyor

Wolfsburg ile Köln arasında oynanan mücadelelerde özellikle son dönemde Wolfsburg’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Rakibine iç sahada en son 2010 yılında mağlup olan Wolfsburg, Köln karşısındaki son 2 iç saha maçını da kazanmayı başardı. Ligin ilk yarısında oynanan mücadele ise 2-2 sona ermişti.

Ligde ilk 4’e girerek Şampiyonlar Ligi bileti kazanmak isteyen Wolfsburg ile kazanamama serisini bu deplasmanda sonlandırmayı planlayan Köln arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.