2-3-4 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

01.04.2021 - 21:32

2-3-4 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arasının sona ermesiyle futbolda yine birçok önemli mücadele ekranlara gelecek. 2, 3 ve 4 Nisan tarihlerinde öne çıkan karşılaşmaları ve haftanın şifresiz mücadelelerini sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü İngiltere Championship ve Euroleague’den oluşan bir liste ile karşınızdayız. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

17.00 Cardiff-Nottingham Forest: Play off iddiasını sürdüren Cardiff, son 5 maçta galip gelemeyen Nottingham Forest’ı konuk ediyor. Golcüsü Moore önderliğinde Cardiff’in neler yapacağı ilgi çekici olabilir. Cuma günü 17.00’deki bu mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.45 Fenerbahçe Beko-Barcelona: Play offu garantileyen Fenerbahçe Beko, güçlü Barcelona’yı konuk ediyor. Jasikevicius’un Fenerbahçe Beko maçlarına ayrı bir motivasyonla çıktığı biliniyor. Öte yandan play off öncesinde bu mücadele bir güç gösterisi de olacak. Keyifli geçmeye aday bu karşılaşmayı, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Birmingham-Swansea: Küme düşme hattıyla arasında sadece 3 puan olan Birmingham ile ilk 2 sıra için artık seri galibiyetler almak zorunda olan Swansea karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadelenin adresi ise beIN Sports HD 2

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü oldukça ilgi çekici bir futbol programı karşımızda. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

18.00 PSG-Lille: Haftaya puan puana giren iki ekip, Parc des Princes’de kozlarını paylaşacak. Birçok otorite, PSG’nin maçı kazanması durumunda sezon sonunda ipi göğüsleyeceğine inanıyor. Şampiyonluğun düğümünü çözecek PSG-Lille mücadelesini, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 Leipzig-Bayern Münih: Şampiyonluğun düğümünü çözecek bir diğer maç ise Almanya’da oynanacak. Bayern Münih kazanırsa yarış büyük ölçüde sona erecek. Leipzig’in kazanması durumundaysa son 7 hafta inanılmaz bir yarışa tanıklık edeceğiz. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Arsenal-Liverpool: İki ekip de artık Avrupa kupalarına odaklanmış durumda. Ligde ufak da olsa ilk 4 iddiaları bulunuyor ama form durumları bunun çok kolay olmadığını bizlere gösteriyor. Buna rağmen iki ekibin oynadığı mücadeleler keyifli olabiliyor. Puan tablosundan bağımsız eğlenceli bir maç arayanlar, Arsenal-Liverpool mücadelesini S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirler.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü yine 3 farklı ligden maç seçeceğiz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor.

13.30 BB Erzurumspor-Konyaspor: Yıllar sonra Yılmaz Vural’ın Süper Lig'e dönmesi bu maçı bir anda ilgi çekici konuma getiriyor. Maç kaliteli geçmese de eğlenceli anlara sahne olabilecek bir karşılaşma bizleri bekliyor. Bu mücadeleyi, 13.30’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.30 Aston Villa-Fulham: Fulham’ın son birkaç kurşunu kaldı. Maç fazlaları var ve Newcastle ile aralarında 2 puan fark var. Birkaç yerde sürpriz yapmak zorundalar. Bununla birlikte sezon başından bu yana aslında çok kötü bir futbol oynamadılar. Yine iyi oynayacakları ama sonuç alıp alamayacakları meçhul bir maça çıkıyorlar. Aston Villa-Fulham mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Sevilla-Atletico Madrid: Son haftalarda kötü bir oyun ortaya koyan Atletico Madrid, yavaş yavaş kredisini tüketiyor. Sevilla deplasmanında da yaşayacakları bir puan kaybı, bitti denilen sezonda büyük bir yara almalarına sebep olacak. Bu kritik mücadeleyi, Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Haftanın Şifresiz Maçları

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

TRT Spor 2 ekranlarından ise Pazar 13.00’teki Galatasaray-Afyon Bld ve 15.15’teki Beşiktaş-Bahçeşehir Koleji karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Ayrıca TVF Sultanlar Ligi ve TVF Efeler Ligi play off heyecanı TRT Spor 2 ekranlarında yaşanacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 16.30’daki Wolfsburg-Köln mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play off heyecanı, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Real Madrid-Eibar: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Buz Hokeyi Süper Ligi: Buz Hokeyi TV Youtube

Curling Süper Ligi: Curling TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.