2020-21 Euroleague 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.03.2021 - 19:56

2020-21 Euroleague 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 33’üncü haftanın programı açıklandı. 1 Nisan Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Baskonia-Anadolu Efes mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta Euroleague’de bir karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, 33’üncü haftanın programını açıkladı. Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Baskonia-Anadolu Efes karşılaşmasını, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Baskonia’da Hedef Play Off

Son 5 mücadelede sadece Barcelona’ya mağlup olan Baskonia, hedefi play off olarak belirledi. 31’inci hafta sonu itibarıyla 17 galibiyeti bulunan Baskonia, ligin 30’uncu haftasında Milano’yu konuk etti.

Milano karşısında mücadelenin başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Baskonia, mücadeleyi farklı geçmeyi başardı. Maçlarını sertlik yaparak kazanan ve ligin belki de bu alanda Bayern Münih ile başı çeken ekiplerinden biri olan Baskonia, Anadolu Efes mücadelesi öncesinde Salı günü Panathinaikos’a konuk olacak.

Anadolu Efes Panathinaikos Karşısında Zorlanmadı

Bayern Münih deplasmanından mağlubiyetle dönen Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Panathinaikos ile karşılaştı. Mücadelenin başından sonuna rakibinden daha iyi olduğunu hissettiren Anadolu Efes, karşılaşmayı da zorlanmadan kazanmayı başardı.

31 haftada 20 galibiyet alan Anadolu Efes, 3’üncü sırada yer alıyor. Son dönemde yükselen formunu devam ettirmek isteyen Anadolu Efes, ligi ilk 4 içinde tamamlayarak play offta ev sahibi avantajını almayı amaçlıyor. Baskonia karşılaşması öncesinde Real Madrid’e konuk olacak Anadolu Efes, iki mücadeleyi de kazanarak ilk 4 içindeki yerini garanti altına almak istiyor.

Baskonia 2016’dan Bu Yana Anadolu Efes’i İç Sahada Geçemiyor

Bu sezon oynadığı oyun açısından Anadolu Efes’e ters gelen bir yapısı bulunan Baskonia, iç sahada temsilcimize karşı son galibiyetini 2016 yılında aldı. Anadolu Efes’e karşı oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybeden Baskonia, ligin ilk yarısında temsilcimizi farklı mağlup etmeyi başarmıştı.

Hem ilk 4 hem de play off yarışını yakından ilgilendiren Baskonia-Anadolu Efes karşılaşmasını, Perşembe günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.