2020-21 Euroleague 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.03.2021 - 19:11

2020-21 Euroleague 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 32’nci haftasında beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 30 Mart Salı günü 22.00’deki Bayern Münih-Fenerbahçe Beko mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Euroleague’de çift maç haftasının heyecanı yine beIN Sports ekranlarında yaşanacak. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, 32’nci haftanın programını açıkladı. Salı günü 22.00’deki Bayern Münih-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bayern Münih Valencia’ya Son Çeyrekte Teslim Oldu

İki hafta önce temsilcimiz Anadolu Efes’i mağlup ederek dikkat çeken Bayern Münih, geçtiğimiz hafta Valencia’ya konuk oldu. Mücadelenin büyük bir bölümünü önde götüren Bayern Münih, son çeyrek hücumda tıkanınca karşılaşmayı 83-76 kaybetti.

31 hafta sonunda 19 galibiyeti bulunan Bayern Münih, ligde 5’nci sırada yer alıyor. Hedefi ilk 4 olarak belirleyen Bayern Münih, Fenerbahçe Beko’yu geçerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Fenerbahçe Beko Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Guduric’ten yoksun çıktığı Valencia karşılaşmasını kaybeden Fenerbahçe Beko, ardından oynadığı iki maçı da kazanmasını bildi. İç sahada Zalgiris’i farklı mağlup eden Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Olympiakos deplasmanındaydı.

Mücadelenin ilk yarısını kusursuza yakın bir performansla geçen Fenerbahçe Beko, 3’üncü çeyreğin başında rahat giden karşılaşmayı krize soktu. Buna rağmen maçın sonunu getirmeyi başaran Fenerbahçe Beko, ligdeki 19’uncu galibiyetini aldı. 9’uncu sırayla arasındaki farkı 2 galibiyete çıkaran Fenerbahçe Beko, kalan maçlarda ilk 4 hesapları yapacak.

Ligin İlk Yarısında Kazanan Bayern Münih

Sezon boyunca neredeyse aynı çizgide oyun oynayan Bayern Münih, ligin ilk yarısında temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu 75-71 mağlup etmeyi başarmıştı. Son 5 mücadelede ise sahadan 3 kez Fenerbahçe Beko galip gelirken, 2 karşılaşmayı Bayern Münih kazandı.

32’nci haftanın en kritik karşılaşmalarından Bayern Münih-Fenerbahçe Beko mücadelesini, Salı günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.