ING Basketbol Süper Ligi 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

29.03.2021 - 15:38

ING Basketbol Süper Ligi 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 27’nci haftanın programı açıklandı. 4 Nisan Pazar 13.00’teki Galatasaray-Afyon Belediye ve 15.15’teki Beşiktaş-Bahçeşehir Koleji karşılaşmaları, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRT Spor 2, ING Basketbol Süper Ligi 27’nci haftasının programını açıkladı. Her hafta iki mücadeleyi ekranlara getiren TRT Spor 2, 27’nci haftada Pazar günü yayınlarına başlıyor. İlk olarak 13.00’teki Galatasaray-Afyon Belediye karşılaşmasını ekranlara getirecek olan TRT Spor 2, bu maçın hemen ardından Beşiktaş-Bahçeşehir Koleji karşılaşmasını basketbolseverlerle buluşturacak. 

Galatasaray Nefes Almak İstiyor

Sezon başında hedefi play off olarak belirleyen Galatasaray’da işler istenildiği gibi gitmedi. Bir türlü alt sıralardan kurtulamayan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Büyükçekmece karşısında mağlup oldu. 8 galibiyetle küme düşme hattının sadece 1 basamak önünde yer alan Galatasaray’da hedef, Afyon Belediye’yi geçerek son 3 haftaya biraz daha rahat girmek.

Afyon Belediye ise geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko karşısında oldukça etkileyici bir oyun ortaya koydu. 4’üncü çeyreğin başında 20 sayı farkla geri düşen Afyon Belediye, bir ara farkı 5’e kadar düşürse de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Play off hattının 1 sıra gerisinde yer alan Afyon Belediye, Galatasaray deplasmanından galip gelerek iddiasını son haftalara taşımak istiyor.

Pazar günü 13.00’te başlayacak olan Galatasaray-Afyon Belediye mücadelesini, TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş’ta Hedef İlk 4

Sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, üst üste galibiyetler alarak normal sezonun son bölümüne 6’ncı sırada giriyor. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom’u deplasmanda geçen Beşiktaş’ta hedef normal sezonu ilk 4 sırada bitirmek.

Geçtiğimiz sezonun başarılı ekiplerinden Bahçeşehir Koleji ise bu sezonu beklentilerin altında geçirdi. Geçtiğimiz hafta Ormanspor’u geçen Bahçeşehir Koleji’nin bu sezonun geri kalan bölümü için herhangi bir iddiası bulunmuyor.

Play offa üst sıralardan katılmak isteyen Beşiktaş ile kadrosunun tam olarak hakkını veremeyen Bahçeşehir Koleji arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.