26-27-28 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

25.03.2021 - 22:01

26-27-28 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

İzlenecek müsabaka bulmanın zor olduğu milli maç arasında öne çıkan karşılaşmaları sizler için inceledik. 26-28 Mart tarihleri arasında öne çıkan maçlar ve şifresiz müsabakalar şu şekilde:

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü futbolda ilgi çekici tek bir müsabaka bile bulunmuyor. Avrupa basketbolunda ise birkaç önemli müsabaka karşımıza çıkıyor.

20.00 Buducnost-Monaco: Eurocup’ta seviye birkaç takım dışında çok iç açıcı olmasa da bazı müsabakalar ilgi çekiyor. Buducnost-Monaco karşılaşması da bunlardan biri. İlk maçta rakibini deplasmanda yenmeyi başaran Buducnost, seriyi kendi evinde bitirmek istiyor. Bu ilgi çekici müsabakayı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Joventut-Virtus Bologna: Kupanın ağır favorisi olan Virtus Bologna, ilk maçta belli bölümlerde fazlasıyla zorlandı. Özellikle dış atışlarda rakibini bir türlü durduramayan Bologna, son çeyrekte Teodosic ve Belinelli ikilisiyle ilk maçı kazanmayı başardı. Kupada henüz mağlubiyet yaşamayan Virtus Bologna’nın İspanya deplasmanında neler yapacağının yanıtını Tivibu Spor 2 ve Bilyoner TV ekranlarından alabilirsiniz.

22.00 Olympiakos-Fenerbahçe Beko: Günün en ilgi çekici karşılaşması ise Olympiakos ile Fenerbahçe Beko arasında. Zor bir fikstüre girecek olan Fenerbahçe Beko, Yunanistan deplasmanında hata yapmamak zorunda. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü ise Dünya Kupası elemelerinden 3 maçı sizler için seçtik. Bu müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

17.00 Rusya-Slovenya: İsim olarak sönük dursa da gerek saati gerekse grup için kritik bir maç olması Rusya-Slovenya karşılaşmasını öne çıkarıyor. Neredeyse 4 takımın eşit şansa sahip olduğu grupta Slovenya, Slovakya, Rusya ve Hırvatistan’ın birbirleriyle oynadıkları her maç son derece ilgi çekici olacak. Rusya-Slovenya karşılaşmasını da 17.00’den itibaren S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.00 Norveç-Türkiye: Hollanda’yı yenerek grupta bir adım öne çıkan Türkiye, grubun iddialı ekiplerinden Norveç ile karşılaşıyor. İspanya’nın Malaga kentinde oynanacak bu karşılaşmayı, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Sırbistan-Portekiz: EURO 2020 elemelerinde hayal kırıklığı yaratan Sırbistan, grubun favorisi Portekiz’i konuk ediyor. Grupta ilk 2 sırayı paylaşması beklenen bu iki ekibin keyifli mücadelesini S Sport ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise sönük bir liste karşımızda. Bu listede öne çıkan müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

16.00 Kazakistan-Fransa: Tek taraflı maçları izlemek çok kolay olmuyor ama Fransa’nın neredeyse her maçta kontrollü bir oyun oynaması, bu tip kolay gözüken maçlarda golün gecikmesine sebep olabiliyor. Bu maçta da eğer gol gecikirse ilgi çekici bir müsabaka izleyebiliriz. Kazakistan-Fransa karşılaşmasını S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.00 Formula 1 Bahreyn GP: Formula 1 geri dönüyor. Son yıllarda tek taraflı geçen ve birkaç yarış dışında sönük ilerleyen Formula 1’in 2021 yılında nasıl geçeceği merak konusu. Mercedes’in Red Bull’dan daha yavaşız açıklaması, birçok önemli ismin takım değiştirmesi ilk yarışta heyecanı diri tutuyor. Bu keyifli yarışı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.45 Bulgaristan-İtalya: Bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Bulgaristan, güçlü İtalya’yı konuk ediyor. Bulgaristan’ın bir anda dağıldığı maçlara son dönemde birçok kez şahit olduk. Öte yandan artık bir büyük turnuvada boy göstermek istiyorlar. Bulgaristan-İtalya karşılaşmasını, UEFA.TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları.

TRT Spor 2 ekranlarında Cuma günü 18.00’de Manisa BB-Akhisar Bel mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak. Pazar 13.00’teki Türk Telekom-Beşiktaş ve Pazar 20.00’deki Büyükçekmece-Galatasaray karşılaşmalarını da bu ekranlardan izleyebilirsiniz. 

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki tüm play off maçları şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

TRT 1 ekranlarında ise Cumartesi günü 20.00’deki Norveç-Türkiye karşılaşmasını naklen izleyebileceksiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

FIFA Dünya Kupası Eleme: UEFA.TV

U21 Avrupa Futbol Şampiyonası: UEFA.TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.