2020-21 Euroleague 31’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.03.2021 - 18:40

2020-21 Euroleague 31’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 31’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 25 Mart Perşembe günü 20.30’daki Anadolu Efes-Panathinaikos karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Euroleague’de normal sezonun yavaş yavaş sonuna geliniyor. Play off yarışının inanılmaz bir hâl aldığı ligde beIN Sports her hafta bir müsabakayı şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturuyor. 31’inci haftanın şifresiz mücadelesi de geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Perşembe günü 20.30’daki Anadolu Efes-Panathinaikos karşılaşmasını, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

8 Maç Aradan Sonra Gelen Mağlubiyet

Geçtiğimiz hafta Anadolu Efes, Bayern Münih’e konuk oldu. İlk yarısını üstün götürdüğü mücadelede ikinci yarının başında rakibine yakalanan Anadolu Efes, karşılaşmayı 80-79 kaybetti. Oldukça sert geçen mücadelede rakibine boyun eğen Anadolu Efes, 8 maç aradan sonra mağlubiyet aldı.

30 maç sonunda 19 galibiyetle ligde 3’üncü sırada yer alan Anadolu Efes, ligde iddiasız kalan Panathinaikos’u geçerek haftayı kayıpsız kapamak istiyor.

Panathinaikos Erken Havlu Attı

Geçtiğimiz yıllardan daha düşük bütçeyle bir takım kuran Panathinaikos, sezonun neredeyse başlarında üst sıralardan koptu. Normal sezonun son haftalarında iddiasız kalan Panathinaikos, geçtiğimiz hafta Kızılyıldız’ı konuk etti.

Sık sık üstünlüğün el değiştirdiği mücadelede rakibine 86-82 kaybeden Panathinaikos, 28 maç sonunda 10 galibiyetle 14’üncü sırada yer alıyor. Sezonun kalan bölümünde herhangi bir iddiası kalmayan Panathinaikos, güçlü rakibine sürpriz yaparak en azından prestij kazanmak istiyor.

Ligin İlk Yarısında Kazanan Anadolu Efes Oldu

Kasım ayında henüz Panathinaikos havlu atmamışken iki ekip karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi temsilcimiz Anadolu Efes 80-77 kazanmıştı. Yunanistan’daki şanssızlığını bu şekilde kıran Anadolu Efes, rakibine karşı İstanbul’da oynadığı son 5 maçın 3’ünü kazanmayı başardı. 

Normal sezonu ilk 4 içinde tamamlamak isteyen Anadolu Efes ile ligde iddiasız kalan Panathinaikos arasındaki bu mücadele, Perşembe günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak yayınlanacak.