Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 26’ncı Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

23.03.2021 - 11:46

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 26’ncı Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 26’ncı haftanın şifresiz maçları belli oldu. 24 Mart Çarşamba günü 14.00’teki Fenerbahçe Öznur Kablo-Hatay BB ve 17.00’deki Nesibe Aydın-Galatasaray karşılaşmalarını, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta şifresiz olarak birçok müsabakayı ekranlara getiren Tivibu Spor, futbolda milli maç arasında Kadınlar Basketbol Süper Ligi heyecanını basketbolseverlerle buluşturuyor. Normal sezonun son haftasında Çarşamba günü 14.00’teki Fenerbahçe Öznur Kablo-Hatay BB ve 17.00’deki Nesibe Aydın-Galatasaray karşılaşmalarını, Tivibu Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Play Off’un Provası

24’ünde oynanacak son hafta maçlarının ardından takımlar, 27 Mart’ta play off ilk turunda karşı karşıya gelecek. Normal sezonda liderliği garantileyen Fenerbahçe Öznur Kablo da lig 8’incisi ile ilk turda karşılaşacak. Son haftada büyük bir mucize olmaması durumunda play off eşleşmesinde de Hatay BB ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Öznur Kablo, play off öncesinde rakibine gözdağı vermek istiyor.

Hatay BB ise normal sezonun son haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo’yu geçip Botaş veya Mersin BB’nin kaybetmesini bekleyecek. 

Normal sezonun son haftasındaki Fenerbahçe Öznur Kablo-Hatay BB karşılaşmasını, Çarşamba günü 14.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Formalite Karşılaşması

Normal sezonun son mücadelesinde ise Nesibe Aydın, Galatasaray’ı konuk ediyor. Galatasaray normal sezonu ikinci bitirmeyi, Nesibe Aydın ise lig üçüncülüğünü garantiledi. 

Ligde herhangi bir şekilde sıralamayı değiştirmeyecek olan Nesibe Aydın - Galatasaray karşılaşmasını, Çarşamba günü 17.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Play Off Heyecanı Tivibu Spor’da

Normal sezonun son haftasıyla birlikte ilk 8 sıra belli olacak ve 27 Mart Cumartesi günü play off aşamasına geçilecek. 31 Mart’a kadar günde iki maçla yaşanacak olan play off heyecanı, Tivibu Spor ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

Cumartesi 14.00’te lig lideri Fenerbahçe Öznur Kablo, ligi 8’inci bitirecek ekibi konuk edecek ve play off ateşi yakılacak. Bu maçın hemen ardındansa lig 4’üncüsü ile lig 5’incisi kozlarını paylaşacak. Play off ilk turundan itibaren tüm karşılaşmalar, Tivubu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.