Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisinin Yabancı Yayıncıları

20.03.2021 - 23:56

Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisinin Yabancı Yayıncıları

Türkiye Süper Ligi’nde haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Bu dev karşılaşma, tam 20 farklı ülkeden naklen yayınlanacak.

Türkiye Süper Ligi’nde sezonun kader maçlarından biri Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki bu kritik mücadele, yabancı yayıncıların da ilgisini çekti. Başta Avrupa olmak üzere Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Asya’da da yayınlanacak bu müsabakanın toplam 20 farklı ülkeden ekranlara getirileceği belirtildi.

Avrupa’da 14 Ülkede Dev Maç Ekranlara Gelecek

Avrupa’nın dört bir yanında müsabaka naklen yayınlanacak. Her derbide olduğu gibi Fransa’da beIN Sports, Balkanlarda da SportKlub, karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturacak. Avrupa’da Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini ekranlara getirecek ülkeler ve kanallar şu şekilde:

SportKlub: Slovenya, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan

beIN Sports FR: Fransa

Sport 2: Çekya, Slovakya, Macaristan

Sport 1: İsrail

Sport 5: Portekiz

Tring Sport: Arnavutluk

Look Sport: Romanya

Çin ve Japonya Karşılaşmayı Asya’da Ekranlara Getirecek

Dev mücadelenin Asya’daki yayıncıları da belli oldu. Çin ve Japonya’daki futbolseverlerle buluşacak karşılaşmanın Asya’daki yayıncıları şu şekilde:

DAZN: Japonya

QQ Sports: Çin

Güney ve Kuzey Amerika’da 4 Yayıncı

Türk futbolunun en büyük karşılaşmalarından Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, Güney ve Kuzey Amerika’da toplam 4 ülke tarafından yayınlanacak. Mücadelenin yayıncıları ise şu şekilde:

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

DAZN: Brezilya

Win Sports: Kolombiya

Kritik Randevu beIN Sports HD 1’de

Cuma günü Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’a kaybetmesi sonrasında Beşiktaş için Fenerbahçe derbisi ligi koparma fırsatı anlamına geldi. Fenerbahçe de ezeli rakibini yenerek tekrar yarışa dahil olmak istiyor. Bu dev mücadelenin Türkiye’deki yayıncısı ise her zaman olduğu gibi beIN Sports. Pazar günü 19.00’da başlayacak olan bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.