Pınar Karşıyaka-Hapoel Holon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Maçı A Spor’da

21.03.2021 - 13:21

Pınar Karşıyaka-Hapoel Holon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Maçı A Spor’da

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Hapoel Holon’u konuk ediyor. Bu keyifli müsabaka, 23 Mart Salı günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Her hafta FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nden bir müsabakayı ekranlara getiren A Spor, ikinci tur 4’üncü haftasında temsilcimiz Pınar Karşıyaka’nın Hapoel Holon mücadelesini basketbolseverlerle buluşturuyor. Pınar Karşıyaka-Hapoel Holon mücadelesini, Salı günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pınar Karşıyaka Kötü Başlangıca Rağmen Deplasmanda Galip Gelmeyi Başardı

Pınar Karşıyaka geçtiğimiz hafta Hapoel Holon ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin ilk 5 dakikasında sayı bulamayan ve 12-0 geri düşen Pınar Karşıyaka, bu dakikadan sonra önce savunmada, ardından da hücumda rakibine üstünlük kurmayı başardı ve karşılaşmayı 72-63 kazandı.

Grupta 3 maç sonunda 2 galibiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, Hapoel Holon’u bir kez daha mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Hapoel Holon Yeni Bir Çıkış Arıyor

Grupta önce Brindisi, ardından da Tofaş’ı mağlup etmeyi başaran Hapoel Holon, iç sahada oynadığı ilk maçta temsilcimiz Pınar Karşıyaka’ya mağlup oldu. İyi başladığı mücadelenin sonunu getiremeyen İsrail temsilcisi, Pınar Karşıyaka’yı deplasmanda mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde deplasman maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Hapoel Holon, çıktığı 5 deplasman maçının sadece 1’ini kaybetti. Sadece AEK’e mağlup olan Hapoel Holon, grupta şansını arttırmak için İzmir’den galibiyetle dönmeyi planlıyor.

3 Karşılaşma da Pınar Karşıyaka’nın

Pınar Karşıyaka ile Hapoel Holon daha önce 3 kez karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerin 3’ünü de kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka, 2017 yılında İzmir’de oynanan tek mücadeleyi 98-91 kazanmasını bilmişti.

Rakibine üstünlük kurmayı başaran Pınar Karşıyaka ile bu deplasmanı yeniden çıkışa geçme müsabakası olarak gören Hapoel Holon arasındaki bu keyifli karşılaşmayı, Salı günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.