19-20-21 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

18.03.2021 - 22:32

19-20-21 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Haftanın şifresiz maçlarını ve izlemeye değer müsabakalarını sizler için mercek altına aldık. 19, 20, 21 Mart tarihlerinde öne çıkan maçlar ve şifresiz karşılaşmalar şu şekilde:

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü programı oldukça sınırlı. Bu kısır programda öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

16.00 Karagümrük-Kayserispor: Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Karagümrük ile alt sıralardan bir türlü tam anlamıyla kurtulamayan Kayserispor, haftanın açılış maçında kozlarını paylaşıyor. Bu müsabakayı beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Galatasaray-Çaykur Rizespor: Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin oynadığı haftada hata yapmak istemeyen Galatasaray, Bülent Uygun yönetiminde ilk maçını kazanan Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Bu kritik randevunun adresi beIN Sports HD 1.

22.30 Bayern Münih-Anadolu Efes: Son haftalarda inanılmaz bir basketbol oynayan Anadolu Efes, kadrosunun üstünde bir oyun oynamayı başaran ekiplerden Bayern Münih’e konuk oluyor. Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Anadolu Efes’in Bayern Münih karşısında neler yapacağının yanıtını beIN Sports HD 3 ekranlarından alabilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü, biraz daha ilgi çekici müsabakaların karşımıza çıktığı bir gün olacak. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

19.00 Samsunspor-Giresunspor: Ligde ilk 2 sırayı paylaşan ama son haftalarda alt sıralardaki takımların iyi sonuçlar almasıyla konumları sallantıda olan Samsunspor ve Giresunspor, 27’nci haftada karşı karşıya geliyor. Kaybeden takımın beklenenden daha büyük bir kriz yaşayabileceği bu müsabaka, TRT Spor ve beIN Sports Max HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

20.30 Everton-Manchester City: Yoluna sorunsuz devam eden Manchester City, FA Cup’ta Everton ile karşılaşıyor. Sonucu merakla beklenen bu karşılaşmayı, Tivibu Spor 3 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

23.00 Brighton-Newcastle: Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Brighton, Newcastle’ı konuk ediyor. Bu sezon son vuruşlarda akıl almaz sorunlar yaşayan Brighton, rakibini mağlup ederek alt sıralarla farkı biraz daha açmak istiyor. Bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi, 23.00’ten itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar ise büyük maç ve derbi günü. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

15.00 Celtic-Rangers: Şampiyon olan Rangers, ezeli rakibi Celtic’e konuk oluyor. Bu sezon rakibinin gerisinde kalan Celtic, ezeli rakibine ilk mağlubiyetini tattırmak için sahada olacak. Rangers ise şampiyonluğun yanına bir Celtic galibiyeti daha koymak istiyor. Bu keyifli karşılaşmayı, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Ülkedeki futbol gündemi saha içine odaklanmak isteyenleri bir hayli zorluyor. Bu mücadele de sonuç ne olursa olsun muhtemelen daha çok saha dışının konuşulacağı bir karşılaşma olacak. Öte yandan saha içinde de kayda değer şeyler olacaktır. Her şeye rağmen keyifli geçmeye aday bu derbiyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Lyon-PSG: Geçtiğimiz hafta beklenmedik kayıplar yaşayan iki ekip, Ligue 1’de haftanın kapanış mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Kaybedenin şampiyonluk yolunda büyük yara alacağı Lyon-PSG mücadelesini, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

TRT Spor 2 ekranlarında ise Cumartesi 15.15’teki Beşiktaş-Darüşşafaka ve Pazar 13.00’teki Fenerbahçe Beko-Büyükçekmece karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. 

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Köln-Borussia Dortmund mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak.

Tivibu Spor ekranlarında Pazar günü 15.00’teki Celtic-Rangers karşılaşmasını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Celta Vigo-Real Madrid: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Buz Hokeyi Süper Ligi: Buz Hokeyi TV Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Kadınlar Euroleague: FIBA TV Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.