La Liga 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.03.2021 - 20:02

La Liga 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 28’inci haftasının programı belli oldu. 20 Mart Cumartesi günü 18.15’teki Celta Vigo-Real Madrid karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta birbirinden kritik mücadeleleri şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan D-Smart, La Liga’da 28’inci haftanın yayın akışını açıkladı. Buna göre Cumartesi günü 18.15’teki Celta Vigo-Real Madrid karşılaşmasını, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından takip edebileceksiniz.

Beraberlikler Takımı Celta Vigo

Son 8 maçta yalnızca 1 kez kaybeden Celta Vigo, bu maçların 5’inden beraberlikle ayrıldı. Ligin en çok beraberlik alan ekiplerinden Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Athletic Bilbao’yu konuk etti.

Mücadelenin neredeyse hiçbir anında net pozisyona giremeyen Celta Vigo, rakibine de sadece ilk yarıda birkaç şans verdi. Kısır geçen mücadele başladığı gibi sona erdi. Son 3 maçtır kaybetmeyen Celta Vigo, Athletic Bilbao karşısında aldığı beraberlikle puanını 34’e yükseltti.

Benzema Varsa Sorun Yok

Lig 3’üncüsü Real Madrid geçtiğimiz hafta Elche’yi konuk etti. İlk yarıda neredeyse hiç pozisyona giremeyen Real Madrid, ikinci yarıda skor olarak da geri düştü. 73 ve 90’ıncı dakikalarda sahneye çıkan Benzema, takımına 3 puanı getirdi.

Maçın belli bölümlerinde 3’lü savunma oynayan Real Madrid, hafta içi de Atalanta karşısında 3-1 galip gelerek Şampiyonlar Ligi’nde adını çeyrek finale yazdırdı. Lider Atletico Madrid’i takibini sürdüren Real Madrid, Celta Vigo deplasmanında da kazanarak zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor.

Celta Vigo 2014 Yılından Bu Yana Real Madrid’i Ligde Yenemiyor

Celta Vigo ile Real Madrid’in son dönemde oynadığı maçlarda Real Madrid, rakibine üstünlük kurmayı başarıyor. Ligde rakibine en son 2014 yılında mağlup olan Real Madrid, sezonun ilk yarısındaki mücadeleden 2-0 galip ayrılmıştı. Son oynanan 5 maçın 4’ünü kazanan Real Madrid, seriyi devam ettirmenin peşinde.

La Liga’nın zor mağlup olan ekiplerinden Celta Vigo ile şampiyonluk yolunda hata yapma lüksü kalmayan Real Madrid arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.