Beşiktaş-Başakşehir Maçı 11 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

16.03.2021 - 11:49

Beşiktaş-Başakşehir Maçı 11 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinin yabancı yayıncıları belli oldu. Karşılaşma, tam 11 farklı ülkeden naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon karantina dönemi sonrasında dünyanın dört bir yanında ilgi gören Türk futbolu, bu sezon da birçok ülkeden naklen yayınlanıyor. Türkiye Süper Lig’de derbiler ve Ziraat Türkiye Kupası’nı ekranlara getiren uluslararası kanallar, Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanını da futbolseverlerle buluşturacak. Bugün 20.45’te oynanacak olan Beşiktaş-Başakşehir mücadelesi, 11 farklı ülkeden naklen yayınlanacak.

Avrupa’nın Dört Bir Yanında Mücadele Ekranlara Gelecek

Ziraat Türkiye Kupası, son dönemde Avrupa’nın birçok ülkesinde naklen yayınlanıyor. Çeyrek final aşamasıyla birlikte Almanya, İsviçre ve Avusturya’da da yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası maçları, bu sezon daha çok Balkanlar’da ekranlara geldi. Beşiktaş-Başakşehir mücadelesi özelinde de durum değişmemiş. Avrupa’da bu mücadeleyi ekranlara getirecek kanallar şu şekilde:

SportDigital: Avusturya, Almanya, İsviçre

Bild: Almanya

Max Sport: Bulgaristan

SportKlub: Makedonya, Slovenya, Karadağ, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek

Sport TV: Portekiz

Türkiye’de Heyecan A Spor Ekranlarında Yaşanacak

Ziraat Türkiye Kupası heyecanını ilk turlardan itibaren ekranlara taşıyan A Spor, Beşiktaş-Başakşehir karşılaşmasını da futbolseverlerle buluşturacak.

Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, kupada da adını finale yazdırmak istiyor. Hafta sonu Fenerbahçe karşısında kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş’ın bu karşılaşmayı düşünerek Başakşehir müsabakasında rotasyona gitmesi bekleniyor.

Medipol Başakşehir ise bu sezon kelimenin tam anlamıyla dibe vurmuş vaziyette. Teknik direktör değişikliği sonrasında da istediği sonuçları alamayan Başakşehir, hafta sonu Denizlispor karşısında alt sıraları yakından ilgilendiren bir mücadeleye çıkacak.

Öncelikleri şu aşamada lig olan Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’in bu kritik randevusunu, bugün 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.