2020-21 Euroleague 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.03.2021 - 17:10

2020-21 Euroleague 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de haftanın şifresiz yayınlanacak mücadelesi belli oldu. 18 Mart Perşembe günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Euroleague’deki tüm maçları ekranlara getiren ve 1 mücadeleyi de şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, haftanın programını açıkladı. Euroleague 30’uncu haftasında Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas karşılaşmasını, Perşembe günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Son Dönemin En Dağınık Fenerbahçe Beko’su

Yükselen formuyla dikkat çeken Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Valencia’nın konuğuydu. İlk çeyrekten son çeyreğe kadar top kayıplarına bir türlü engel olamayan Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 66-52 kaybetti. 

2 maç aradan sonra mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas karşısında kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyor. Valencia karşısında sakatlığı sebebiyle riske edilmeyen Guduric’in de Zalgiris Kaunas karşısında oynaması bekleniyor.

Zalgiris Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Mart ayının hemen başında Asvel galibiyetiyle play off için iddialı bir konuma geçen Zalgiris, ardından oynadığı Milano ve Anadolu Efes karşılaşmalarını kaybetti. 29 maçta 15 galibiyette kalan Zalgiris, mağlubiyet serisini Fenerbahçe Beko karşısında sonlandırmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Anadolu Efes’e konuk olan Zalgiris Kaunas, ilk çeyrekten havlu attı. İki maçlık mağlubiyet serisine rağmen play off hattıyla arasında sadece 1 galibiyet fark bulunan Zalgiris’in hedefi kalan maçlarda bir şekilde kendini play offa atmak.

İlk Yarıdaki Maç Zalgiris’in

Sezonun ilk yarısında oynanan mücadelede Zalgiris Kaunas, temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu farklı mağlup etmeyi başarmıştı. İki takım arasında oynanan son 5 maçın da 3’ünü kazanan Zalgiris Kaunas, zorlu deplasmanda bir kez daha galip gelmeyi deneyecek. İstanbul’da oynanan son iki maçta da kazanan Zalgiris Kaunas olmuştu.

Valencia mağlubiyeti sonrasında bu maçı kazanmak zorunda olan Fenerbahçe Beko ile play off hattından kopmak istemeyen Zalgiris Kaunas arasındaki bu eğlenceli müsabakayı, Perşembe günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.