Tivibu Spor 15-22 Mart Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

16.03.2021 - 11:16

Tivibu Spor 15-22 Mart Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, 15-22 Mart arasında şifresiz olarak ekranlara getireceği maçları açıkladı. Bu tarihler arasında tam 3 maç şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.

Her hafta birçok organizasyondan birçok mücadeleyi ekranlara şifresiz olarak getiren Tivibu Spor, Mart ayının 3’üncü haftasının programını açıkladı. Salı günü 22.30’da Brindisi-Tofaş mücadelesiyle başlayacak olan şifresiz maç maratonu, Çarşamba günü 20.30’daki Hapoel Holon-Pınar Karşıyaka ile devam edecek. Kapanış ise Pazar günü 15.00’teki Celtic-Rangers mücadelesiyle yapılacak.

Tofaş İlk Galibiyetinin Peşinde

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tura istediği başlangıcı yapamayan Tofaş, Brindisi deplasmanında ilk galibiyetini arıyor. Geçtiğimiz hafta Hapoel Holon’a mağlup olan Tofaş, iddiasını sürdürmek için zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek zorunda.

Brindisi ise geçtiğimiz hafta temsilcimiz Pınar Karşıyaka’yı mağlup etmeyi başardı. Grupta 2 maç sonunda 1 galibiyeti bulunan Brindisi de temsilcimizi geçerek gruptaki bir rakibini tamamen devre dışı bırakmak istiyor.

Brindisi-Tofaş mücadelesini, Salı günü 22.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Holon Kazanırsa Büyük Bir Adım Atacak

Önce Brindisi’yi ardından da Tofaş’ı deplasmanda mağlup eden Hapoel Holon, 2’de 2 ile gruplara başladı. Pınar Karşıyaka karşısında da galip gelmeleri, Hapoel Holon’un bir üst tur için önemli bir adım atması anlamına gelecek.

Pınar Karşıyaka ise Tofaş galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta Brindisi’ye mağlup oldu. Holon’un kopmasına izin vermek istemeyen Pınar Karşıyaka’da hedef, zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmak.

Hapoel Holon-Pınar Karşıyaka mücadelesini, Çarşamba günü 20.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Kapanış Celtic-Rangers Mücadelesiyle Yapılacak

Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak son mücadele, Celtic-Rangers karşılaşması olacak. Şampiyonluğunu ilan eden ve Avrupa Ligi’nde de iddialı olan Rangers’ın ezeli rakibi önünde neler yapacağının yanıtını Tivibu Spor ekranlarından alabileceksiniz.

Bu sezon hayal kırıklığı yaratan Celtic ile henüz ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Rangers arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazar günü 15.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.