beIN Sports’un Yeni Programı be United Yakında Başlıyor

15.03.2021 - 11:55

beIN Sports’un Yeni Programı be United Yakında Başlıyor

beIN Sports, yeni programlarla futbolseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başarılı kanal, son olarak “be United” programının yakında ekranlara geleceğini duyurdu.

Türkiye Süper Ligi, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, Euroleague, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin resmi yayıncısı beIN Sports, bir yandan spor içeriklerinin sayısını arttırırken bir yandan da spor programı yelpazesini genişletiyor. Yakın zamanda beIN Sports Haber ekranlarında “Maç Gecesi” programına başlayan beIN Sports, yeni bir programın müjdesini verdi. Yakın zamanda başlayacağı belirtilen ve adının “be United” olacağı paylaşılan program, bir röportaj serisi olacak. Bu seride yabancı sınırından VAR kararlarına birçok konu mercek altına alınacak.

Her Şeyi Konuşacağız

beIN Sports, resmi sitesinde programın duyurusunu paylaştı. Her şeyin artık “be United” programında konuşulacağını belirten beIN Sports’un bu paylaşımında öne çıkan kesimler şu şekildeydi:

Her şeyi konuşacağız. Merak ettiğimiz, herkesin merak ettiği…

Sorulacak çok soru var. Farklı isimler, farklı görüşler…

Sorunların tüm çıplaklığıyla konuşulup, çözüm önerilerinin tartışıldığı...

Farklı fikirlerin Türk futbolunu yüceltmek için bir araya getirildiği...

Yabancı oyuncu sınırından Merkez Hakem Kurulu'na, VAR sisteminden PFDK kararlarına kadar merak edilen her şeyi bu röportaj serisinde konuşulacağı be UNİTED yakında beIN Sports ekranlarında başlıyor.

beIN Sports Programların Sayısını Arttırıyor

Türkiye’nin en başarılı spor kanallarından beIN Sports, son dönemde spor programlarının sayısını arttırıyor. 

Euroleague’in ilk haftalarında beIN Euroleague ve Taktik Tahtası programlarını beIN Sports Haber’e alarak herkesin bu programları izlemesini sağlayan beIN Sports, geçtiğimiz haftalarda Maç Gecesi programlarıyla Türkiye Süper Ligi’nde maç önü ve maç sonu heyecanını beIN Sports Haber ekranlarına taşıdı. Bu programların yanı sıra İtalya’dan Futbol ve Fransa’dan Futbol programlarına imza atan beIN Sports, be United programıyla özel bir röportaj serisini de sporseverlerle buluşturacak.

Spor içerikleri ve programlarla birlikte son dönemde özel belgesellere de imza atan beIN Sports’un önümüzdeki dönemde de sürprizlere devam etmesi bekleniyor.