ING Basketbol Süper Ligi 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

15.03.2021 - 10:04

ING Basketbol Süper Ligi 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 25’inci haftanın programı açıklandı. 20 Mart Cumartesi 15.15’teki Beşiktaş-Darüşşafaka ve Pazar 13.00’teki Fenerbahçe Beko-Büyükçekmece karşılaşmalarını TRT Spor 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi’nden her hafta 2 mücadeleyi ekranlara getiren TRT Spor 2, 25’inci haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 15.15’teki Beşiktaş-Darüşşafaka ve Pazar 13.00’teki Fenerbahçe Beko-Büyükçekmece karşılaşmalarını, TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Tartışmalı Tofaş Maçını Kaybetti

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş, Tofaş deplasmanındaydı. Üstünlüğün sık sık el değiştirdiği mücadelede Ercan Osmani’nin son saniyede attığı basketle Beşiktaş galip geldiğini sandı ama yapılan inceleme sonrasında Osmani’nin çizgiye bastığına karar verildi ve Beşiktaş da bu enteresan mücadeleyi kaybetti.

Darüşşafaka ise geçtiğimiz hafta OGM Ormanspor’u konuk etti. Mücadelede üstünlüğünü her dakika hissettiren Darüşşafaka, 90-68 galip gelerek, ligde 6’ncı sıraya yükseldi. Ligde oynadığı son 5 maçın 4’ünü kazanan Darüşşafaka, formunu Beşiktaş karşısında da sürdürmek istiyor.

Ligde 13 galibiyeti bulunan iki ekibin bu keyifli randevusunu, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko’nun Yeri Sağlamlaştı

Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji’ne konuk olan Fenerbahçe Beko, ilk çeyreğin ardından ağırlığını koydu ve mücadeleyi 78-61 kazandı. Ligdeki 18’inci galibiyetini alan Fenerbahçe Beko, kalan 6 haftada büyük bir mucize olmazsa ligi ilk 3 sıra içerisinde bitirecek.

Büyükçekmece ise iyi başladığı ligde son dönemde kötü sonuçlar alarak dikkat çekiyor. Son 10 maçta yalnızca 1 kez kazanabilen Büyükçekmece, geçtiğimiz hafta Bursaspor’u konuk etti. Hücumda maç boyunca istediği oyunu parkeye yansıtamayan Büyükçekmece, mücadeleyi 73-68 kaybetti. Küme düşme hattıyla arasında yalnızca 2 galibiyet olan Büyükçekmece’de hedef, Fenerbahçe Beko karşısında sürprize imza atarak son haftalara rahat girmek.

Yerini iyiden iyiye sağlamlaştıran Fenerbahçe Beko ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyükçekmece arasındaki bu karşılaşmayı, Pazar günü 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.