Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları A Spor’da

14.03.2021 - 11:54

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları A Spor’da

Ziraat Türkiye Kupası’nda sona yaklaşırken, heyecan yine A Spor ekranlarında yaşanıyor. Salı günü 20.45’te Beşiktaş-M.Başakşehir ve Çarşamba aynı saatte Alanyaspor-Antalyaspor karşılaşmaları, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final maçları Salı ve Çarşamba günleri oynanacak. İlk yarı final mücadelesinde Beşiktaş ile M. Başakşehir kozlarını paylaşacak. Beşiktaş-Başakşehir karşılaşmasını, Salı günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

Finalin adı ise Çarşamba günü 20.45’te başlayacak olan Alanyaspor-Antalyaspor karşılaşması sonunda belli olacak. Bu karşılaşmanın da adresi A Spor. 

Ligdeki İki Maçta da Beşiktaş Galip Geldi

Kupada yarı finalde eşleşen Beşiktaş ile Başakşehir’in bu sezon oynadığı iki maçta da galip gelen taraf Beşiktaş oldu. İki maçı da 3-2 kazanan Beşiktaş, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde bu mücadeleyi de kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırmak istiyor.

Başakşehir ise geçtiğimiz sezonun bir hayli uzağında. Alt sıralarla bağını bir türlü koparamayan Başakşehir, kupada geçtiğimiz turda Fenerbahçe’yi eleyerek dikkat çekmişti. Beşiktaş karşısında da galip gelmek isteyen Başakşehir’de bu maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk finalistin belli olacağı Beşiktaş-Başakşehir mücadelesini, Salı günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor Bu Sezon Rakibine Gol Atamadı

Kupada diğer yarı final mücadelesinde Alanyaspor ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. Hafta sonu rakibini ligde 4-0 ile geçen Alanyaspor için bu sezon tek hedef, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak.

Hatayspor karşısında alınan ağır yenilgi sonrasında anlayış değiştiren Antalyaspor, hafta sonu Alanyaspor karşısındaki mücadeleye kadar 13 maçlık kaybetmeme serisi elde etmişti. Yarı finalde karşılaşacağı rakibine bu sezon henüz gol atma başarısı gösteremeyen Antalyaspor, bu sezon rakibini ilk kez yenip, adını finale yazdırmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin ismini belirleyecek Alanyaspor-Antalyaspor karşılaşmasını, Çarşamba günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.