Bundesliga 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.03.2021 - 11:38

Bundesliga 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 26’ncı haftanın programı açıklandı. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, 26’ncı haftada 20 Mart Cumartesi günü 17.30’daki Köln-Borussia Dortmund mücadelesini ekranlara taşıyacak.

Bundesliga’da her hafta bir mücadeleyi ekranlara taşıyan A Spor, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Köln-Borussia Dortmund karşılaşmasını, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Köln Son 5 Maçında 1 Puan Alabildi

Kötü gidişatı bir türlü durduramayan Köln, son 5 maçında sadece 1 puan alabildi. Geçtiğimiz hafta Union Berlin’e konuk olan Köln, sahadan yine istediği sonuçla ayrılamadı.

Union Berlin karşısında ilk yarının sonunda penaltı golüyle öne geçen Köln, ikinci yarının başında Max Kruse’nin golüne engel olamadı. Dakikalar 66’yı gösterdiğinde sahneye Trimmel çıktı ve skoru tayin etti. Union Berlin deplasmanından 2-1’lik yenilgi ile ayrılan Köln, 25 hafta sonunda 22 puanla 14’üncü sırada. Alttaki ekiplerin de yavaş yavaş toparlanmasıyla küme düşme hattına iyiden iyiye yaklaşan Köln, Dortmund karşısında kazanarak kötü gidişi sonlandırmak istiyor.

Dortmund’da Hedef İlk 4

Bayern Münih mağlubiyeti sonrasında zaten az olan şampiyonluk şansı neredeyse hiç kalmayan Dortmund, bu sezon için hedefi ilk 4 olarak belirledi. 25’inci haftada Hertha Berlin’i konuk eden Dortmund, her anında üstün olduğu karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başardı.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen ve ligde de 4’üncü sıra ile arasındaki puan farkını biraz daha azaltan Dortmund, zorlu Köln deplasmanından galip gelerek, hedefine biraz daha yaklaşmayı planlıyor.

Son 5 Maçta 23 Gol

Köln ile Dortmund arasında oynanan son dönemdeki maçların tamamı bol pozisyon ve gole sahne oluyor. Son 5 maçta atılan 23 gol, bu maç öncesinde de beklentileri arttırıyor. Oynanan son 5 mücadelede 4 kez Dortmund sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 mücadele Köln rakibini geçmeyi başardı. 

Ligin ilk yarısında rakibini mağlup etmeyi başaran Köln ile Şampiyonlar Ligi potasına girmek isteyen Borussia Dortmund arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.